A3 Haber

Bakan Karaismailoğlu, İkizdere’de köylülerin direnişini “provokasyon” diyerek hedef aldı

Bakan Karaismailoğlu, İkizdere’de köylülerin direnişini “provokasyon” diyerek hedef aldı

Bakan Karaismailoğlu, İkizdere’de köylülerin direnişini “provokasyon” diyerek hedef aldı
Mayıs 11
14:40 2021

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İkizdere direnişini “provokasyon” diyerek hedef aldı. Karaismailoğlu, “İkizdere’de oynanan oyun sadece taş ocağı ve çevre hassasiyeti değil” ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “İkizdere’de oynanan oyun sadece taş ocağı ve çevre hassasiyeti değil. Sıkıntıları her zaman olduğu gibi bu ülkenin kalkınmasıdır. Bu provokasyonlar, siz değerli kardeşlerimizin basiret ve feraseti ile defedilecektir” dedi.

Rize’de bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, belediyeyi ziyaret etti, Rize Valisi Kemal Çeber, AKP Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu, daha sonra İyidere Lojistik Liman Projesi sahasına geçti.

Burada basın açıklaması yapan Bakan Karaismailoğlu, burada yine İkizdere direnişini hedef aldı.

Bakan Karaismailoğlu şunları söyledi:

Dün 3’üncü köprüye, İstanbul Havalimanı’na, Şehir Hastaneleri’ne karşı çıkanlar, bugün burada Rize İkizdereli kardeşlerimizi yalanlarıyla kandırmaya çalışıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız da biz de Rize’nin, Trabzon’un evlatlarıyız. Karadeniz’in ekmeğiyle, suyuyla büyüdük. Ülkemize ve bölgemize yapacağımız büyük yatırımlara karşı çıkanlara artık ne devletimiz ne halkımız ne gençlerimiz kulak asmıyor. Hem doğayı koruyacağız hem de ülkemizi çağın en ileri altyapısıyla donatacağız. Rize İkizdere’de oynanan oyun ise sadece taş ocağı ve çevre hassasiyeti değil. Sıkıntıları her zaman olduğu gibi bu ülkenin kalkınmasıdır. Bu provokasyonlar, siz değerli kardeşlerimizin basiret ve feraseti ile defedilecektir. Bölgemize ve ülkemize yapılan büyük yatırımları yaparken dönemsel ve kısmi birtakım sıkıntıları hep birlikte ve elbirliği ile aşacağız. Bizim yapmak istediklerimiz Rize’mizin ve tüm ülkemizin istihdam imkanlarını, ticaretini, ekonomisini geliştirmek. Rize’yi Karadeniz’in lojistik kavşak ve üs bölgesi yapmaktır.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER