A3 Haber

Bir devir kapanıyor: PES’in adı değişti

Bir devir kapanıyor: PES’in adı değişti

Bir devir kapanıyor: PES’in adı değişti
Temmuz 21
16:38 2021

KONAMI, ikonik futbol oyunu PES’in en yerine geçecek yeni futbol oyununu duyurdu. Bu duyuru, birlikte ‘PES’ markasının tarih olduğunu açığa çıkardı. Oyun artık, “eFootball” olarak hayatına devam edecek. Ayrıca oyuncular, eFootball için para ödemeyecekler.

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden KONAMI, bugün yaptığı bir açıklamada popüler futbol oyunu PES’in en yeni sürümünü duyurdu. KONAMI tarafından yapılan açıklamalar, oyuncuların bundan sonra yepyeni bir deneyimin beklediğini gözler önüne seriyor. Ayrıca bir süre önce iddialar kapsamında dile getirilen, oyunun ücretsiz olacağı söylentileri de yapılan açıklamalarla resmen gerçek oldu.

KONAMI’nin yeni oyunuyla ilgili yaptığı en önemli açıklama, hiç şüphesiz oyunun ismiyle ilgiliydi. Öyle ki KONAMI, yaptığı açıklamada Pro Evolution Soccer (PES) isminin tarih olduğunu açıkladı. Oyuncular bundan sonra, bu oyunu yalnızca “eFootball” ismiyle görecekler. Buna göre bu yıl piyasaya sürülecek oyun eFootball 2022, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek oyun ise eFootball 2023 ismiyle anılacak.

KONAMI tarafından yapılan açıklamalara göre eFootball 2022, sonbaharda piyasaya sürülecek. Oyuncular, bu oynaması ücretsiz oyuna PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve iOS ile Android cihazları üzerinden erişebilecekler. Ayrıca oyunun tüm sürümleri, çapraz platform desteğine sahip olarak gelecek. Yani siz akıllı telefonunuzu kullanırken, karşılaştığınız başka bir oyuncu PC başında olabilecek.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER