A3 Haber

CHP’li Başarır’dan “Erdoğan Bayraktar” açıklaması: Sözleri bir itiraftır

CHP’li Başarır’dan “Erdoğan Bayraktar” açıklaması: Sözleri bir itiraftır

CHP’li Başarır’dan “Erdoğan Bayraktar” açıklaması: Sözleri bir itiraftır
Ağustos 30
11:11 2021

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır,  17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili, “Dosyamda ne varsa, hem tapeler hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur” diyen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın sözlerine ilişkin “Bu bir itiraftır. Rüşvet suçunu ortaya çıkaranların suçlu olması; evinden para çıkanların, ‘sıfırla oğlum’ diyenlerin suçluluğunu örtmez” değerlendirmesinde bulundu.

Gazeteci Altan Sancar görüştüğüm dediği eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili, “Dosyamda ne varsa, hem tapeler hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur” dediğini yazdı. Erdoğan ve AKP hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Bayraktar, parti içerisinde yağcılık devrinin bittiğini ve şebeklik devrinin başladığını ifade etti.

Bayraktar’ın açıklamalarıyla ilgili Cumhuriyet’e konuşan CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, “Bu bir itiraftır” dedi.

Bayraktar için, “Konuşmaların ve tapelerin doğru olduğunu söyleyerek para alanların ve para bulunduranların açıkça suçlu olduğunu söylemekte” diyen Başarır, “Rüşvet suçunu ortaya çıkaranların suçlu olması; evinden para çıkanların, ‘sıfırla oğlum’ diyenlerin suçluluğunu örtmez” diye konuştu.

Başarır, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Beraberindeki isimlerin ceza almadıkları gibi o kirli paraların o isimlere iade edilmesi büyük bir skandaldı öylede kalacak.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER