A3 Haber

Üç kızını öldürmüştü: İmam, cezaevinde intihar girişiminde bulundu

Üç kızını öldürmüştü: İmam, cezaevinde intihar girişiminde bulundu

Üç kızını öldürmüştü: İmam, cezaevinde intihar girişiminde bulundu
Eylül 02
18:36 2021

Trabzon’da üç kızını, götürdüğü çay bahçesinde başlarından vurarak öldüren katil zanlısı imam Emre Göktaş, cezaevinde bileklerine zarar verdiği sırada ekipler tarafından durduruldu. Göktaş, sakinleştirilmesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Trabzon Of’ta önceki gün meydana gelen acı olayda üç kızını da başlarından öldüren ve daha sonra ifadesinde “Benden soğuduklarını hissettim” diyen müezzin Emre Göktaş, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Göktaş, bugün cezaevinde intihara kalkıştı. Cezaevinden yaralı olarak alınan 36 yaşındaki Emre Göktaş, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Cezaevine gönderildi

Of ilçesine bağlı Uluağaç köyündeki müezzin olarak görev yapan Emre Göktaş’ın, geçtiğimiz Salı günü 5 ila 11 yaşları arasındaki kızları Y.G., H.G. ve E..G’yi dere yatağına götürerek silahla öldürmüştü. Göktaş, dün Jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bahçecik E tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

İntihar etmek istedi 

Cezaevinde tek hücrede kalan Göktaş, bir saat önce bileklerini keserek intihar etmek istedi. Cezaevi yönetimi tarafından çağrılan ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edilen Emre Göktaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER