A3 Haber

Kemal Özkiraz: MHP’li Yönter beni 1,5 yaşındaki kızıma tecavüz etmekle tehdit etti

Kemal Özkiraz: MHP’li Yönter beni 1,5 yaşındaki kızıma tecavüz etmekle tehdit etti

Kemal Özkiraz: MHP’li Yönter beni 1,5 yaşındaki kızıma tecavüz etmekle tehdit etti
Eylül 04
15:00 2021

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ile MHP MYK üyesi Nevzat Ünlütürk’ün “kendisini arayıp tehdit ettiklerini” söyledi. Özkiraz, MHP’li Yönter’ın kendisini arayarak tehditlerde bulunduğunu ve 1,5 yaşındaki kız çocuğuna yönelik ağza alınmayacak küfürler ettiğini belirtti

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, sosyal medya kanalında yaptığı analizin ardından MHP’li isimlerin hedefi haline geldi. MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Nevzat Ünlütürk, Özkiraz’a hakaret ve küfürlerle saldırdı. Bu saldırının ardından MHP’li Yönter de Özkiraz’ı arayarak hakaretlerde bulundu.

Kendisine Yönter tarafından gönderilen tehdit ve hakaret mesajlarını cumhuriyet.com.tr ile paylaşan Özkiraz, “MHP’li Yönter beni aradı. Telefonu açtığım gibi; ‘Ulan o… ç…u… Senin ananı avradını…’ gibi küfürlerle saldırdı. Daha sonra 1,5 yaşındaki çocuğuma tecavüz etmekle tehdit etti. Bana ölüm tehdidinde bulundu. Benim ve sevdiklerimin can güvenliği tehlikede; koruma talebinde bulunacağım. Yönter’e pedofili davası açacağım” dedi.

“Pankart açıp kendimi yakarım”

Cumhuriyet’in haberine göre, MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk’ün de İzzet Ulvi Yönter’in talimatları doğrultusunda kendisine saldırdığını ifade eden Özkiraz, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanlarına ulaştım ve Yönter hakkında şikayetimi ilettim. Gerekirse MHP Genel Merkezi’nin önünde pankart açıp kendimi yakarım ama bunu onların yanında bırakmam” dedi.

Kemal Özkiraz, yaklaşık iki aydır Yönter’in sosyal medyadan kendisine tehditlerde bulunduğunu belirterek o mesajları paylaştı.

Yönter’in Özkiraz’a gönderdiği mesajların bazıları şöyle:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER