A3 Haber

İsimler ve katiller değişiyor vahşet değişmiyor: Bugün Türkiye’de iki kadın daha öldürüldü!

İsimler ve katiller değişiyor vahşet değişmiyor: Bugün Türkiye’de iki kadın daha öldürüldü!

İsimler ve katiller değişiyor vahşet değişmiyor: Bugün Türkiye’de iki kadın daha öldürüldü!
Kasım 11
17:22 2021

Kadın cinayetleri, kadına yönelik şiddet ve istismar haberleri her geçen gün artarken son 24 saatte Türkiye’de iki kadın, erkekler tarafından öldürüldü. Hatay’da üç çocuk babası bir kişi, tartıştığı eşini eşarpla boğdu. İstanbul  Bahçelievler’de ise bir kadın boşanma aşamasındaki 11 yıllık eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

A3 Haber Merkezi| İsimler değişiyor, yaşlar değişiyor ama vahşet aynı vahşet… Bugün Türkiye’de iki kadın cinayeti daha yaşandı. Hatay’da bir kadın tartıştığı eşi tarafından öldürülürken İstanbul’da da bir kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledildi.

Hatay’ın Payas ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde dün sabah elektrik ustası Harun Kafalı, üç çocuğu okula gittikten sonra ailevi nedenle tartıştığı 35 yaşındaki eşi Sanem Kafalı’yı eşarpla boğdu.

Daha sonra okula gidip, çocuklarını alan Kafalı, akrabalarının evine bıraktı. Bu sabah Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Harun Kafalı, teslim oldu.

Eşini öldürdüğünü söyleyen Kafalı’nın evine giden ekipler, Sanem Kafalı’nın cansız bedeniyle karşılaştı. Kafalı’nın cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

Sosyal medyadan “kuzularıma kıyamadım” paylaşımı yaptı 

Polise teslim olmadan önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kuzularıma kıyamadım. Hakkını helal et kızım” yazan Harun Kafalı’nın sorgusu sürüyor.

İstanbul’da da kadın cinayeti: Geriye aldığı ekmekler kaldı…

İstanbul Bahçelievler’de bir kadın boşanma aşamasındak eşi tarafından öldürüldü. Olay, Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi’nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi.

İki çocuk annesi 31 yaşındaki Hanife Demirci boşanma aşamasındaki 11 yıllık eşi Satı Mehmet Demirci çocuklarını götürdüğü okulda buluştu. Bir süre tartışan çift, çocuklarını okula bıraktıktan sonra eşiyle beraber tekrar tartışmaya başladı. O sırada Satı Mehmet Demirci, yanındaki ekmek bıçağıyla kadına saldırdı. Aldığı bıçak darbeleriyle Hanife Demirci yere yığıldı.

Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını ambulansa koyarak hastaneye kaldırıldı. Kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

“Balkondan taş atarak engellemek istediler” 

Mahalle sakini bir kişi, “Biz geldiğimizde kadını bıcaklamıştı. Balkondan gören kadınlar adama taş filan atmış. Adam içmiş gibiydi. Ayakta durmakta zorlanıyordu. Kadın hem karnından hem de boynundan bıçaklanmıştı. Çocuğu yesin diye elinde ekmekle eve gidiyordu. Birisi okulda. Polisler gelmeden önce mahalleli adamı biraz dövdü. Kadına şiddet olmaması lazım” dedi.

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER