A3 Haber

Prof. Özgür Demirtaş isyan etti: “Size yalvarıyorum artık hata yapmayın”

Prof. Özgür Demirtaş isyan etti: “Size yalvarıyorum artık hata yapmayın”

Prof. Özgür Demirtaş isyan etti: “Size yalvarıyorum artık hata yapmayın”
Kasım 23
14:50 2021

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın faizle ilgili ekonomi politikalarının devam edeceğini açıklamasının ardından dövizdeki yükseliş devam ederken Ekonomist Prof. Özgür Demirtaş’tan uyarı üstüne uyarı geldi. Demirtaş yetkililere seslenerek, “Size Yalvarıyorum artık hata yapmayın” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada Türkiye’nin ekonomik anlamda bir kurtuluş savaşı verdiğini ve bu savaşı kazanacağını söylemişti.

Faizle ilgili ekonomi politikaları konusunda geri adım atmayacaklarını söyleyen Erdoğan, “Biz ne yaptığımızı, ne için yaptığımızı, nasıl yaptığımızı, hangi risklerle karşı karşıya bulunduğumuzu, sonunda ne elde edeceğimizi gayet iyi biliyoruz” açıklamasında bulunmuştu. Erdoğan bu açıklamaları yapanken, dolar ise rekor üstüne rekor kırmıştı.

Sosyal medya hesabından izlenen ekonomi politikasının ne kadar yanlış olduğunu vurgulayan Demirtaş, “Size Yalvarıyorum artık hata yapmayın. Faiz düşünce Enflasyon PATLAR. Faiz kendiliğinden değil de EMİRLE düşünce: Dolar, Euro, Altın, Emlak, Arsa, Her türlü Mal fiyatı FIRLAR. Öyle olunca bunları elinde tutan Zenginler daha ZENGİN, malı mülkü olmayan fakirler daha FAKİR olur” ifadelerine yer verdi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER