A3 Haber

MHP’li Saffet Sancaklı: Verdiğimiz oydan hem bu dünyada hem öbür dünyada sorumluyuz

MHP’li Saffet Sancaklı: Verdiğimiz oydan hem bu dünyada hem öbür dünyada sorumluyuz

MHP’li Saffet Sancaklı: Verdiğimiz oydan hem bu dünyada hem öbür dünyada sorumluyuz
Kasım 28
18:40 2021

Cumhur İttifakı’nın anketlerde oy oranı her geçen gün düşerken, muhalefet de erken seçim çağrılarını yineliyor. Yapılacak seçimlerin bekâ meselesi haline geldiğini ileri süren MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Bir oy o kadar önemli ki, herkesin oyu bir oy. Ama verdiğimiz oydan hem bu dünyada hem öbür dünyada sorumluyuz”

MHP’liler “Adım adım 2023, İl İl Anadolu” programı kapsamında Sakarya’da bir araya geldi. Hükûmetin izlediği ekonomi politikası sonucu yoksullaşan yurttaşlar hayat pahalılığına isyan etmek için sokaklara çıktı. Bununla birlikte muhalefet erken seçim çağrılarını sürdürürken Cumhur İttifakı üyeleri de yaşanan yoksullaşmayı dış güçlere bağlıyor. Sakarya’da konuşan MHP’li Saffet Sancaklı da 2023 yılında gerçekleşmesi planlanan seçim için Türkiye bekâ seçimi olduğunu savundu.

2023 yılında gerçekleşecek olan seçimlerin öneminden bahseden MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Bu 2023 meselesi öyle sadece parti meselesinden çıkmış, iş gerçekten Devlet beyin söylediği gibi beka meselesine geldi. Onun için bu 2023 seçiminde bir şeye karar vereceksiniz, takım tutar gibi parti tutmayacaksınız, benim size tavsiyem bu olaylara bakın ne oluyor. Bu seçim Türkiye’nin beka seçimi 100’üncü yılda. Bir oy o kadar önemli ki, herkesin oyu bir oy. Ama verdiğimiz oydan hem bu dünyada hem öbür dünyada sorumluyuz. İşler iyi çıkarsa çok iyi ama işler sıkıntıya düşerse o verilen oyla o zaman hem bu dünya hem öbür dünyada vebal altında kalırız” diye konuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER