A3 Haber

Sedat Peker’in eşi Özge Peker’den günler sonra ilk paylaşım: “Sizin için döndüm”

Sedat Peker’in eşi Özge Peker’den günler sonra ilk paylaşım: “Sizin için döndüm”

Sedat Peker’in eşi Özge Peker’den günler sonra ilk paylaşım: “Sizin için döndüm”
Aralık 11
19:13 2021

Hakkında organize suç örgütü yöneticisi olduğu iddiasıyla iddianame hazırlanan Sedat Peker’in eşi Özge Peker, “Sizin için döndüm” açıklamasında bulundu.

Hakkında organize suç örgütü yöneticisi olduğu iddiasıyla iddianame hazırlanan Sedat Peker’in eşi Özge Peker, uzun süre sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bir süredir sosyal medya paylaşımı yapması engellendiği söylenen Sedat Peker ve ailesi tarafından bir açıklama yapılmamıştı.

“Sizin için döndüm”

Yaşanan gelişmelerin ardından Sedat Peker’in eşi Özge Peker Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Çocuğuyla bir fotoğrafını paylaşan Özge Peker, “Bizi ve özellikle Miloş’u çok özlediniz. Her zaman yazdınız, merak ettiniz. Sizin için döndüm Instagrama yeniden. Sizleri gerçekten çok seviyorum. Siz iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

“Eşine ve çocuklarına izin verilmiş”

Halk TV’de Seda Selek ile Perdenin Önü Arkası’nda konuya ilişkin konuşan halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, Peker’in yakın çevresinden aldığı bilgileri şöyle aktarmıştı:

  • “Geçen hafta konuşmuştuk. Sedat Peker’den bir gün boyunca haber alınamıyor diye. Ben yakın çevresine sordum. Öğrendiğim kadarıyla yakın çevresi dedi ki ‘kendisinin sağlığı iyi, morali yerinde, gözaltına alındığı ya da enterne edildiği ile ilgili haberler asılsızdır. Toplantıya çağırılmadı. Başka bir ülkeye gönderilmesi yönündeki bilgiler de doğru değil. Çekirdek ailesi ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte kaldığı konutta yaşamına devam ediyor. Uygulanan dijital tecrit koşulları sürüyor. Ailesinin internete erişimi için yaptığı görüşmeler devam ediyor.’ denilmişti geçen hafta sorduğum sorular üzerine.

Bugün yeni bir gelişme olduğunu bildiren Saymaz, sözlerini şöyle sürdürdü,

  • “Beklenti şöyleydi. Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri barıştı. Emir Türkiye’ye geldi. Hemen arkasından da Sedat Peker’i gönderirler. Bugün öğrendiğim kadarıyla aksi olmuş. Sedat Peker’in eşinin ve çocuklarının internet erişimi açılmış. Tüm evin interneti kesilmişti. Öğrendiğim kadarıyla eşine ve çocuklarına bu izin verilmiş.”

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER