A3 Haber

Sanatçı Kadir İnanır taburcu oldu

Sanatçı Kadir İnanır taburcu oldu

Sanatçı Kadir İnanır taburcu oldu
Aralık 12
16:41 2021

Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne tedavi altında olan Kadir İnanır taburcu edildi.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu acil ameliyat edilen Kadir İnanır, 22 gündür tedavi gördüğü Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden taburcu edildi.

Hastane çıkışında gazetecilere hal hatır sorarak bir açıklama yapan İnanır, “Merhaba hoşgeldiniz. Nasılsınız, iyi misiniz? Çok teşekkür ederim her şey için. Sizleri de takip ediyoruz sosyal medyadaki sunumlarınızdan. Ama böyle işte bu hastalık böyle. Hastaneler insanların tedavi edilmesi için kurulan kuruluşlar. İnsanlara en kötü günlerinde sağlık sunan mekanizmalar. Can veren, can suyu veren kurumlar…” dedi.

Ne olmuştu?

Kadir İnanır, geçen 20 Kasım’da Muğla’nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanınca ambulansla Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne getirildi. Acil serviste yapılan tahlil ve tetkikleri sonucu İnanır, gözünde pıhtı atması tespit edilerek, yoğun bakıma alındı. Bir süre yoğun bakımda tutulan ve bilinci yerinde olan İnanır, daha sonra nöroloji servisinde özel odaya alındı.

Doktorlar, İnanır’ın ertesi gün aniden gelişen beyin kanaması geçirdiğini tespit edip, ameliyata aldı. Başarılı geçen ameliyat sonrası Kadir İnanır, yoğun bakıma alındı. Uyutulan İnanır, 22 Kasım’da ise uyandırıldı. Tedbir amacıyla bir süre daha yoğun bakımda tutulan İnanır, sağlık durumu iyiye gitmesiyle özel odaya alındı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER