A3 Haber

Antalya’da kıskançlık cinayeti: Öldürüp cinsel organını kesti

Antalya’da kıskançlık cinayeti: Öldürüp cinsel organını kesti

Antalya’da kıskançlık cinayeti: Öldürüp cinsel organını kesti
Ocak 29
17:53 2022

Antalya Manavgat’ta, birlikte yaşadığı Almanya uyruklu Nadia Angela Grosser’e ilgi duyduğu iddiasıyla tartıştığı arkadaşı Kadir Demir’i bıçaklayıp cinsel organını keserek öldüren Elvan Küçükaltun ve kız arkadaşı adliyeye sevk edildi.

Manavgat ilçesi Side Mahallesi’ndeki parkta çukur kazıldığı ihbarı üzerine jandarma ekipleri bölgeye gitti. Çukurun yanında bulunan Elvan Küçükaltun ve birlikte yaşadığı Alman uyruklu Nadia Angela Grosse’nin hareketlerinden şüphelenen ekipler yaşadıkları eve giderek inceleme yaptı.

Evde cinsel organı kesilmiş ve vücudunun birçok yerinde bıçak darbesi bulunan erkek cesedi bulundu. Cesedin 39 yaşındaki Kadir Demir’e ait olduğu belirlendi.

Zanlıların ifadesinde; Kadir Demir’nin akşam eve geldiği, birlikte yemek yedikleri ve aralarında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu bıçakladıkları belirtildi.

Küçükaltun’un, yakalandığında jandarma ekiplerine, “Evde et kesmiştim, içim daraldı, hava almaya çıktım” dediği öğrenildi.

Şüphelilerin, olayın yaşandığı daireyi iki sene önce kiraladıkları ve ev sahibine de evli olduklarını söyledikleri belirtildi. İkilinin, komşularına ise ofis olarak kullandıkları evde internet üzerinden Almanya’daki firmaya bağlı olarak doğal gaz satış işlemi yaptıklarını anlattıkları öğrenildi.

Gözaltına alınan Elvan Küçükalın ile Nadia Angela Grosse, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ağabeyden kumpas iddiası

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Kadir Demir’in cenazesini teslim almak üzere Ankara’dan gelen ağabeyi Cem Demir, bir süre ağladı. Demir’i arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Kardeşine pusu kurulup öldürüldüğünü öne süren Cem Demir, “Olay anlatıldığı gibi değil. Kadir yıllardır Antalya Side’nin fotoğrafını çekerek dünyaya tanıttı. Gittiği bütün ülkelerde Türkiye’yi tanıtmış birisi. Bu insanlar cinayete kılıf uyduruyor” dedi.

Kadir Demir’in cenazesinin, Ankara’da Çankaya Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER