A3 Haber

Süleyman Soylu’dan açıklama: Müzik yasağı kalkacak mı?

Süleyman Soylu’dan açıklama: Müzik yasağı kalkacak mı?

Süleyman Soylu’dan açıklama: Müzik yasağı kalkacak mı?
Mart 03
13:17 2022

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Yarın tüm Türkiye’de, okullarda kıymetli bir tatbikatımız var. İnşallah yarın 81 ilde vali, kaymakam, il eğitim müdürlerimizle ve öğrencilerle bir tatbikat yapacağız” dedi. Saat 24.00’ten sonra müzik yasağının kaldırılmasına ilişkin de konuşan Soylu, “Kültür Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımızla konuyu değerlendireceğiz” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Memur-Sen AKUT Ekibinin Tanıtım ve Akreditasyon Töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Soylu, “Yarın tüm Türkiye’de, okullarda kıymetli bir tatbikatımız var. İnşallah yarın 81 ilde vali, kaymakam, il eğitim müdürlerimizle ve öğrencilerle bir tatbikat yapacağız” dedi. Soylu, saat 24.00’ten sonra müzik yasağı hakkında ise, “Kültür Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımızla konuyu değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

“Yarın tüm okullarda tatbikat olacak”

”Cuma günü, yarın tüm Türkiye’de tüm okullarda bir tatbikatımız var” diyen Soylu, ”Afet anlarında okullardan tahliye tatbikatımız var. Yarın tüm Türkiye’de tüm çocuklarımızı bir tatbikatla buluşturmuş olacağız. Önümüzdeki aylar içerisinde de bir Türkiye tatbikatı yapacağız. Biz bir afet bölgesiyiz, bunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Sizlerin de bildiği gibi 2021 yılını afet yönetimi eğitimi yılı ilan etmiştik. Eğitimler verdik. Hepimiz biliyoruz ki teorik eğitimi, pratikle birleştirmek önemli. Bu nedenle 2022 yılında tatbikat yılı ilan ettik” dedi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER