A3 Haber

Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır programı belli oldu

Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır programı belli oldu

Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır programı belli oldu
Mart 09
12:02 2022

Daha önce iki defa ertelenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır programı netleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, daha önce iki kez ertelenen Diyarbakır ziyareti netleşti. CHP’nin “Kadim Şehirde Kadim Birliktelik İçin Geliyoruz” sloganıyla duyuruldu programda Kılıçdaroğlu, 10-11 Mart tarihlerinde Diyarbakır’da çeşitli temaslarda bulunacak, halkla bir araya gelecek kanaat önderleri ve muhtarlara toplantı yapacak.

CHP’nin açıkladığı programa göre bugün akşam saatlerinde Ankara’dan hareket edecek olan Kılıçdaroğlu, saat 21.05’de Diyarbakır’da olacak. Kılıçdaroğlu’nun programları yarın sabah (10 Mart) Kanaat Önderleri ve kadınlarla kahvaltıda bir araya gelmesi ile başlıyor. Saat 10.30’da esnaf ziyaretinde bulunacak olan Kılıçdaroğlu ardından Sezai Karakoç Kültür Merkezinde üye katılım törenine katılacak.

“Özel ziyaretin” kiminle olacağı net değil 

Üye katılım töreninin ardından STK, Muhtarlar ve Kanaat Önderleri ile bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu’nun programında saat 17.00’da “Özel ziyaret” gerçekleştireceği belirtildi. ‘Özel ziyaretin’ Demirtaş ailesine yapılacağı ihtiamli konuşuluyordu ancak Demirtaş ailesi bu bilgiyi teyit etmedi. Kılıçdaroğlu’nun HDP binası önündeki aileleri ziyaret edebileceği de söyleniyor. Bu konuda henüz kesin bir bilgi verilmedi.

Akşam saat 18.30’da Gençlik Buluşmaları toplantısına katılacak olan Kılıçdaroğlu, diğer gün Yamaç Aşireti yetkilileri ile bir araya gelecek.

Bu programın ardından Kılıçdaroğlu DİTAM’da Tigris Söyleşileri toplantısına katılacak. Basına kapalı olacak olan bu toplantıda Kılıçdaroğlu’na Kürt meselesi başta olmak üzere birçok konuda sorular yöneltilecek. Kılıdaroğlu ardından Urfa’nın Siverek ilçesinde gerçekleşecek olan üye katılım toplantısının ardından Urfa Havalimanından İstanbul’a hareket edecek.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER