A3 Haber

Bir aile yok oldu… Eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti!

Bir aile yok oldu… Eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti!

Bir aile yok oldu… Eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti!
Mart 10
17:11 2022

İstanbul’da yaşayan Bülent Aktaş, eşini ve 2 çocuğunu öldürerek intihar etti. Bülent Aktaş’ın borçları olduğu, bir süre önce aracını sattığı ve babasından 100 bin lira para aldığı öne sürüldü.

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’ndeki sitede dün saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, gümrük memuru Bülent Aktaş’ın işe gitmemesi üzerine arkadaşları şüphelenip durumu polise haber verdi. İhbar üzerine sitedeki dört katlı binanın ikinci katındaki daireye giden polis ekipleri, 4 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemede Bülent Aktaş’ın, eşi Kader Aktaş ile çocukları 7 yaşındaki Mehmet Ali ve 2 yaşındaki Ömer Asil’i tabancayla ateş ederek öldürüp, aynı tabancayla intihar ettiği belirlendi.

Savcı ve polislerin çalışmalarının ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınları teslim aldı. 4 cenazenin havayoluyla Mardin’e götürülerek defnedileceği öğrenildi.

“Borcu vardı” iddiası

Cenazeler Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, Bülent Aktaş’ın bir süredir borcu olduğu, aracını sattığı babasından da 100 bin lira para aldığı öne sürüldü. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER