A3 Haber

Kafede oturan genç çifte “fazla yakınlaşmayın” uyarısı!

Kafede oturan genç çifte “fazla yakınlaşmayın” uyarısı!

Kafede oturan genç çifte “fazla yakınlaşmayın” uyarısı!
Mart 15
14:26 2022

Üsküdar’da kafede oturan çift “Mesafenizi koruyun bu kadar yakın duramazsınız” diye uyarıldı. Çift ve müşteriler görevli personele tepki gösterdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul’un Üsküdar ilçesindeki Çimen Kafe isimli mekânda görevli personel, müşteri olarak gelen bir çifte “fazla yakınlaşmamaları” gerekçesiyle uyarıda bulundu. Çift ve diğer müşteriler personele tepki gösterdi.

Dün sabah saatlerinde Çimen Kafe’ye giden Seyfullah Köse ve sevgilisi, personel tarafından “Mesafenizi koruyun bu kadar yakın duramazsınız” denilerek uyarıldı. “Birbirinizden uzak durun, burada bu tarz şeylere izin vermiyoruz” diyen yetkiliye yanlış bir şey yapmadıklarını söyleyen Köse, o anları cep telefonu kamerasına kaydetti.

Kafedeki diğer müşterilerin de rahatsız edici bir şey görmediklerini söylemeleri üzerine uyarılarına hala devam eden yetkili kişi, müşterinin telefon ile kayıt yaptığını görünce “Afiyet olsun, buyrun devam edin” diyerek uzaklaştı.

Seyfullah Köse ise sosyal medya hesabından, çektiği videoyu şu sözlerle paylaştı:

  • Üsküdar Çimen Kafede çalışan bu ‘sorumlu bey’, kız arkadaşımla el ele oturduğumuz halde yüksek sesle ‘Mesafenizi koruyun bu kadar yakın duramazsınız’ dedi. Kendisini videoya kaydettiğimizi görmesi ve diğer insanların da karşı gelmesi üzerine özür bile dilemeden söylenerek gitti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER