A3 Haber

AKP’li vekilin iddiası: Bizden daha fazla demokrat davranan yoktur

AKP’li vekilin iddiası: Bizden daha fazla demokrat davranan yoktur

AKP’li vekilin iddiası: Bizden daha fazla demokrat davranan yoktur
Nisan 05
16:53 2022

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın her şeyi istişare ederek yaptığını iddia etti.

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında milletin siyasi partileri hizmet etmesi için iktidara taşıdığını, AKP’nin de bu duygu ve gaye ile iktidara gelerek millete hizmet ettiğini savundu. AKP’de büyük bir vizyon olduğunu belirten Aydemir, sağlıktan, ulaşıma hemen hemen her alanda önemli başarılara imza attıklarını kaydetti.

Bakanlıkların 2053 vizyonunu tartıştıklarını dile getiren Aydemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 38 bin kilometre bölünmüş yol yapmak, havaalanı bulunan il sayısını 60’ün üzerine çıkarmak ve hızlı trenin gittiği illerin sayısını arttırmak için çaba harcadığını söyledi.

“Bizden daha fazla demokrat davranan da yoktur”

Altı muhalefet partisinin toplantılarını anımsatan Aydemir, kurulan masanın suni bir masa olduğunu ve buradan bir sonuç çıkmayacağını iddia etti.

Hakkı ve adaleti üstün tutan bir davanın müntesibi olduklarını belirten Aydemir, “Bizden daha fazla demokrat davranan da yoktur. Muhalefet partilerin iç yapısını biliyoruz. Yakın zamanda görevden alınan bir partinin genel başkan yardımcısı, görevden alındığını medyadan öğrendiğini açıkladı. Demokrasiye sürekli vurgu yapan bir genel başkan tarafından bu siyasetçinin üstü çiziliyor. Oysa bizim Cumhurbaşkanımız her şeyi istişare ile yapıyor. Fark burada, millet bunu görüyor ve Cumhurbaşkanımıza yüreğinde özel bir yer ayırıyor.” diye konuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER