A3 Haber

Ekrem İmamoğlu çocukluğunu anlattı: Çok iyi Kuran-ı Kerim temeli aldım

Ekrem İmamoğlu çocukluğunu anlattı: Çok iyi Kuran-ı Kerim temeli aldım

Ekrem İmamoğlu çocukluğunu anlattı: Çok iyi Kuran-ı Kerim temeli aldım
Nisan 09
21:22 2022

Halk TV’de yayınlanan ve İpek Özbey’in sunduğu Sadece Soruyorum programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayatını, ideallerini ve İstanbul’a uzanan hikayesini anlattı.

Halktv programcısı İpek Özbey, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem aslında 4 Haziran 1970 yılında doğmadığını 3 Haziran 1971 yılında doğduğunu açıkladı.

Ekrem İmamoğlu sözlerine söyle devam etti:

Ben Kuran okumaya çok küçük yaşlarda başladım. 6 yaşında Kuran-ı Kerim okumaya başlamıştım. Sıkı bir dini eğitimden geçtim. Dini eğitim ile manevi bir huzur buluyorum. Trabzon Lisesi’nde okudum.

“Ulaştırma Bakanı zavallı bir arkadaştır”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na tepki gösteren İmamoğlu, “Ulaştırma Bakanı zavallı bir arkadaştır. Hayatında bekçi kulübesi dikmemiş bir arkadaş ‘Atatütk Havalimanı konusu kapandı’ diyor. Sanki orası kendisine miras kaldı. Onun aklı ermez o işlere. Sen Atatürk Havalimanı’na bir şey yapacaksan önce millete bir sor. Sen önce yapılmamış bir ihalenin parasını nasıl ödettiğinin hesabını ver” diye konuştu.

İmamoğlu, şöyle devam etti: “İstanbul’da Ekrem İmamoğlu var, önce önünü ilikleyeceksin, onu 16 milyon seçti. Sen kimsin ‘hizmette yarışalım’ diyorsun! Senin imzanla durdurulmuş metroları bitiren bir belediye var. Sen hayatında bekçi kulübesi dikmemişsin geçiyorsun gerile gerile laflar ediyorsun.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER