A3 Haber

Bakan Dönmez, elektriği kesik hane sayısını açıkladı

Bakan Dönmez, elektriği kesik hane sayısını açıkladı

Bakan Dönmez, elektriği kesik hane sayısını açıkladı
Nisan 22
16:50 2022

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektriği kesilen CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun 4 milyon hanede faturaların ödenememesi nedeniyle elektriklerin kesik olduğunu söylemesiyle ilgili açıklama yaptı. Dönmez, Kılıçdaroğlu’nun manipülasyon yaptığını iddia ederek, “Bugün itibarıyla tüm abone gruplarında elektriği kesik abone sayısı 278 bindir. Bu da toplam abone içinde %0.6’dır” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, faturasını ödeyemediği için elektriği kesilen abonelerle ilgili açıklamada bulundu. Dönmez, “Bugün itibarıyla tüm abone gruplarında elektriği kesik abone sayısı 278 bindir, bu da toplam abone içinde yüzde 0,6’dır” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dönmez, “Sn. Kılıçdaroğlu’nun bugün 4 milyon hanenin elektriği kesikmiş gibi oluşturmaya çalıştığı söylem algıdır, manipülasyondur, çarpıtmadır” ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik zamlarına üst üste gelen zamların ardından elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklamış, dün de ödenmeyen faturalı nedeniyle evinin elektrikleri kesilmişti. Kılıçdaroğlu, Fox TV’de yaptığı açıklamada 4 milyon hanenin elektriğinin olmadığını ifade ederek “Bunu içime sindiremiyorum” diye konuşmuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER