A3 Haber

Soylu-Özdağ kavgası nerden çıktı, nasıl gelişti; polemiğin ardında neler yatıyor?

Soylu-Özdağ kavgası nerden çıktı, nasıl gelişti; polemiğin ardında neler yatıyor?

Mayıs 07
11:51 2022

Türkiye siyaseti İçişleri Bakanı Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ’ın “Çıkışta görüşürüz” temalı kavgasına kilitlendi. A3 yazarı, gazeteci Serdar Öztürk ile gazeteci-yazar Ahmet Nesin, YouTube’da yayımlanan programda, bu polemiğin öncesini, sonrasını ve perde arkasını ele aldılar.

A3 Haber Merkezi | İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın “İçişleri Bakanlığı önünde bekliyorum” davetini yanıtsız bıraktı ancak başta sosyal medya olmak üzere, siyaset kulislerinde bu polemik tartışılmaya devam ediyor.

Ahmet Nesin’in YouTube kanalındaki programına konuk olan yazarımız Serdar Öztürk, Soylu-Özdağ kavgasını, bu kavganın ardında yatması muhtemel nedenleri, kavganın neleri doğurup doğurmayacağını enine boyuna ele aldı.

Soylu’nun TGRT’de katıldığı programda söyleyeceklerinin içeriğinin önceden hazırlanıp planlanmış olduğunu söyleyen Öztürk, “Bir polis amiri, bir milletvekiline seni buraya çivilerim diyor, birkaç saat sonra İçişleri Bakanı da bir partinin genel başkanına operasyon çocuğu, istihbarat elemanı diyor. Bir western platosu gibi ülke. İnsanlar enflasyonu konuşmak yerine Soylu-Özdağ atışmasını konuşuyor” dedi.

Ahmet Nesin’in YouTube kanalında “İt dalaşı” diye nitelendirdiği programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER