A3 Haber

Zafer Algöz’ün Erşan Kuneri savunması gündemde: Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için iki fırın ekmek yemesi gerek

Zafer Algöz’ün Erşan Kuneri savunması gündemde: Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için iki fırın ekmek yemesi gerek

Zafer Algöz’ün Erşan Kuneri savunması gündemde: Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için iki fırın ekmek yemesi gerek
Mayıs 18
12:25 2022

Erşan Kuneri dizisinin oyuncularından Zafer Algöz’ün son dönemin en popüler yapımlarından biri olan “Gibi” hakkında söyledikleri sosyal medyada gündeme oturdu. “Erşan Kuneri” dizisi hakkında “İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi” diyen bir kullanıcıya yanıt veren Zafer Alagöz, “Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için iki fırın ekmek, dört fırın da İzmir boyozu yemesi gerek” dedi.. Algöz’e yanıt ise Gibi’nin İlkkan’ı Kıvanç Kılınç’tan geldi.

Netflix’te yayınlanan Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizisinin oyuncularından Zafer Algöz’ün diziyle ilgili yaptığı bir paylaşım sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

“Erşan Kuneri’yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi” diyen bir kullanıcıya yanıt veren Zafer Alagöz, “Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek” dedi.

“Su muhallebisi…”

Algöz’ün paylaşımı birçok Gibi izleyecisinin tepkisini çekti. Exxen’de yayınlanan Gibi dizisi geçtiğimiz yıla damga vuran yapımlardan biri olmuş ve büyük bir hayran kitlesine erişmişti.

Başka bir kullanıcı da bu yanıtın altına  “Zafer Abi bu işin uzmanı sensin ama seyirci olarak söylüyorum Gibi başka bir şey. Keşke sen ve Cem Abi Gibi’de bir bölüm de olsa oynasanız. Off ne güzel olurdu Feyyaz Yiğit komedisinde sizi görmek ”  yazdı.

Zafer Algöz de bu kullanıcıya “Feyyaz Yiğit komedisi mi” yanıtını verdi.

Başka bir Twitter kullanıcısı bu sözler üzerine  “Sevgili Zafer Abi, kıyaslamak yerine ayrı kulvarlarda görmek daha doğru olurmuydu acaba. Bir de Gibi ekibinin de duayen bir abisi olarak daha yapıcı bir yorumun hoş olurdu diye düşünmeden edemedim. Seviliyorsun abicim, saygılar” yorumunda bulundu.

Zafer Algöz bu yanıta “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki” sözleriyle cevap verdi.

Kıvanç Kılınç’tan yanıt

Algöz’ün bu sataşmasına Gibi cephesinden ilk yanıt, sevilen yapımda ‘İlkkan’ karakterine hayat veren oyuncu Kıvanç Kılınç’tan geldi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada isim vermeden Algöz’ün sözlerini eleştiren Kılınç, “Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor” dedi.

Gibi’nin yaratıcılarından olan ve başrolde ‘Yılmaz’ karakterini canlandıran Feyyaz Yiğit’ten ise henüz bir açıklama gelmedi.

Bu yaşananların ardından Twitter’da Zafer Algöz ve Feyyaz Yiğit, Twitter’da TT (trend topic) oldu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER