A3 Haber

Yılanın ısırdığı hemşire entübe edildi: Yetkililer uyardı

Yılanın ısırdığı hemşire entübe edildi: Yetkililer uyardı

Yılanın ısırdığı hemşire entübe edildi: Yetkililer uyardı
Haziran 06
22:19 2022

Antalya Manavgat’ta hemşire Ayşegül Özünal, evinin bahçesinde yılan ısırması sonucu kaldırıldığı hastanede entübe edildi. Yetkililer, özellikle kırsal mahallelerde yaşayanları yılan ve zehirli hayvanların ısırmalarına karşı uyardı.

Manavgat Devlet Hastanesinde görevli hemşire Ayşegül Özünal, saat 15.00 sıralarında Dolbazlar Mahallesindeki evinin bahçesinde dolaşırken yılan tarafından ayağından ısırıldı.

Ayağında bir acı hisseden Özünal, ne olduğunu anlamak için eğildiğinde yılan tarafından ısırıldığını görünce bayıldı. Bu sırada yanında bulunan arkadaşının haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Hayati tehlikesi devam ediyor

Sağlık ekipleri tarafından Manavgat Devlet Hastanesi’ne getirilen hemşire Ayşegül Özünal, ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Entübe edilen Ayşegül Özünal’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Yetkililer uyardı

Yetkililer hava sıcaklıklarının arttığına dikkati çekerek, özellikle kırsal mahallelerde yaşayanları yılan ve zehirli hayvanların ısırmalarına karşı uyardı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER