A3 Haber

İzmir’de şehir merkezinin butik yıldızı: Gran Via Hotel açıldı

İzmir’de şehir merkezinin butik yıldızı: Gran Via Hotel açıldı

İzmir’de şehir merkezinin butik yıldızı: Gran Via Hotel açıldı
Haziran 13
08:00 2022

Artık İzmir’in kalbinde, konaklanacak yepyeni bir otel daha var. Eğlencenin merkezi Alsancak’ta, Can Yücel Sokak’ta hizmet vermeye başlayan Gran Via Hotel, benzersiz konseptiyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Yerli ve yabancı turizmin en gözde şehri olma özelliğini asla kaybetmeyen, hatta zirvedeki yerini her gün daha da sağlamlaştıran İzmir, mayıs ayından bu yana ziyaretçilerine şehrin merkezinde konforlu konaklama olanağı sağlayan butik bir otele sahip. Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Can Yücel Sokak’ta yer alan Gran Via Hotel Alsancak açıldı.

Minimalist tarzı ve İskandinav konseptiyle dikkat çeken butik otelin 12 odası bulunuyor. Her odasında jakuzi ve sauna bulunan Gran Via Hotel Alsancak, eşsiz konumuyla hem tatil hem iş seyahatleri için İzmir’de konaklamak isteyenlere güçlü bir alternatif oluşturuyor.

Adnan Menderes Havalimanı’na 16 kilometre, Alsancak Garı’na ise 700 metre uzaklıkta yer alan otelden çıkıp Kordon’da güneşin batışını izlemek isteyenlerin birkaç adım atması yeterli. Ayrıca şehrin en çok tercih edilen restoranlarından olan Beyaz Konak Restoran da otelin hemen yanında yer alıyor.

“Hep birlikte fark yaratmalıyız”

Gran Via Otelcilik Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Can Umunç, otelin hizmete başlama serüvenini büyük bir heyecanla dile getiriyor. Yıllar önce Beyaz Konak Restaurant’ın lezzetlerini sunmaya başlamasıyla önce Can Yücel Sokak’ın çehresinin değişmesini sağlayan, ardından da restoranı şehrin en tercih edilen mekânlarından biri hâline getirmeyi başaran Umunç, otelcilikte de aynı başarıyı göstermek istediğini ifade ederek, şunları söylüyor:

  • Dünyayı saran salgın süreci, her sektöre ekonomik açıdan büyük zarar verdi. Ancak toparlanmak için hep birlikte elimizi taşın altına koymamız ve yaşadığımız yerin gelişmesi için çalışmaktan, yatırım yapmaktan vazgeçmememiz gerek. İzmir, merkez bölgesinde çok sayıda otele sahip. Ancak durmadan büyüyen ve özellikle Akdeniz’in yıldızı olma hedefiyle her gün ileriye giden şehrin merkezinde konaklayacak oda bulmak pek kolay değil. Ayrıca mesele sadece insanlara konaklayacakları bir oda temin etmek de değil. Fark yaratmak, dünyanın farklı şehirleriyle her anlamda rekabet edebilmek zorundayız. Yola bu hedefle çıktık ve nihayet mayıs ayında ilk konuklarımızı ağırlamaya başladık.

“İlk hedefe ulaştık”

  • Birçok ülkede, birçok farklı otelde kaldım ve birbirleriyle kıyaslayarak butik bir otelde olması gereken niteliklerin tamamını Gran Via Alsancak’a kazandırmaya çalıştım. Ekip arkadaşlarımın da olağanüstü gayretiyle ilk hedefimize ulaştığımızı düşünüyorum. Fuarlar şehri olması gereken ve yerel yöneticilerimizin çabalarıyla bu sıfata layık olmaya giderek yaklaşan güzel İzmir’e; sezonluk değil, yılın her ayında aynı kalite anlayışıyla konaklama olanağı sağlayacak bir tesis kazandırmaktan son derece mutluyum. Kent ekonomisine katkı verebilmek ve istihdam artışı sağlayabilmek için elimizde geleni yapmaya devam edeceğiz. ‘Gran Via Hotel’ markasını aklınızda tutun, yakında çok daha sık karşınıza çıkabilir.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER