A3 Haber

Bayram tatilinin ilk gününden trafik kazaları: Bilanço ağırlaşıyor

Bayram tatilinin ilk gününden trafik kazaları: Bilanço ağırlaşıyor

Bayram tatilinin ilk gününden trafik kazaları: Bilanço ağırlaşıyor
Temmuz 09
16:21 2022

Kurban Bayramı’nın getirdiği dokuz günlük tatilde yollarda yoğunluk oluştu. Kurbanlık taşıyan araçlar ve tatile gitmek için yola çıkanlardan çok sayıda kaza haberi geldi.

Kurban Bayramı’yla birlikte ilan edilen dokuz günlük tatil nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor. Trafikte yaşanan yoğunluk ise her bayramda olduğu gibi bu bayram da kazalara neden oluyor.

Bayramın birinci günü Türkiye’nin pek çok yerinden trafik kazası haberleri gelirken, can kaybı ve yaralılar da bilançoyu ağırlaştırıyor.

Kayseri’de saat 10.00 sıralarında diyaliz hastalarını taşıyan minibüs ile kurban kesmeye gidenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araç çarpıştı. Kazada sekiz kişi yaralandı.

Bursa’nın Harmancık ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrilen otomobildeki altı aylık Hatice Korol hayatını kaybetti. Araçta bulunan Yaşar Korol ile yanındaki eşi Hacer, çocukları 13 yaşındaki Huzeyfe, 18 yaşındaki Mehmet Ramazan, 15 yaşındaki Sueda ve altı yaşındaki Abdullah ise yaralandı.

Denizli’nin Tavas ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi öldü, yedi kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan sürücü Mustafa Kızılkaya, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde hafif ticari aracın devrilmesi sonucu ikisi çocuk beş kişi yaralandı.

Başkentte yola çıkan keçiye çarpmamak için manevra yapan sürücünün kullandığı otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu ikisi çocuk beş kişi yaralandı.

İstanbul Ataşehir’de refüjdeki aydınlatma direğine çarpıp devrilerek yolun karşısına geçen kamyonetin sürücüsü yaralandı. Yaralı, hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’dan Geyikli istikametine giden yolcu otobüsü Çanakkale’de yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kaza sonucu yedi kişi yaralandı, 34 yolcu ise başka otobüse sevk edildi.

Konya’nın Kulu ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, beşi çocuk 15 kişi yaralandı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER