A3 Haber

“Gerekirse simit yiyeceğiz” diyen Hülya Avşar: Duyduğum kadarıyla fiyatlar uçmuş

“Gerekirse simit yiyeceğiz” diyen Hülya Avşar: Duyduğum kadarıyla fiyatlar uçmuş

“Gerekirse simit yiyeceğiz” diyen Hülya Avşar: Duyduğum kadarıyla fiyatlar uçmuş
Temmuz 17
10:46 2022

Dövizin yükselmeye başladığı dönemde “Gerekirse simit yiyip bu günleri atlatacağız” sözü tartışmalara neden olan sanatçı Hülya Avşar, “Ben evde kaldığım için fiyatları bilmiyorum. Ama duyduğum kadarıyla orada da fiyatlar uçmuş. Bilemiyorum. Artık insanlar kendi kararlarını verip tatillerini yapacaklar” dedi.

Sanatçı Hülya Avşar, döviz fiyatlarındaki anı yükselişini olduğu 2021 yılı Aralık ayında ayında “Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek. Bugünleri de kolay atlatacağız” açıklaması tartışmalara yol açmıştı.

Avşar, bu açıklamalarına yönelik tepkilere ise sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, “Benim simit yeme meseleme gelince, yerim yada yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki ‘Gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız.’” şeklinde cevap vermişti.

Ülkede yaşanan ekonomik krizin fiyatları uçurduğunu söyledi. TV100’ün haberine göre, tatil beldelerindeki yüksek fiyatların sorulması üzerine Ayvalık’ı tercih ettiğini belirten Avşar, “Ben evde kaldığım için fiyatları bilmiyorum. Ama duyduğum kadarıyla orada da fiyatlar uçmuş. Bilemiyorum. Artık insanlar kendi kararlarını verip tatillerini yapacaklar” yanıtını verdi.

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER