A3 Haber

Cübbeli Ahmet: Şeyhlik ilan etmeyeceğim, kaseti çıkarmayan melundur

Cübbeli Ahmet: Şeyhlik ilan etmeyeceğim, kaseti çıkarmayan melundur

Cübbeli Ahmet: Şeyhlik ilan etmeyeceğim, kaseti çıkarmayan melundur
Temmuz 19
10:25 2022

Saadettin Ustaosmanoğlu’nun, “Erkeksen şeyhliğini ilan et, kasetlerini patlatalım” açıklamasına yanıt veren Cübelli Ahmet, “Şeyhlik ilan etmeyeceğim” dedi. Cübelli Ahmet, kaset konusunun da iftira olduğunu belirterek, “Açıklamayan namerttir” ifadesini kullandı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu’nun kendisine yönelik “kaset” iddialarına yanıt verdi.

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun 23 Haziran’daki ölümünün ardından cemaat mensupları arasında başlayan polemik devam ediyor. Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, cemaat içinde engellendiğini belirtip “Efendi Hazretlerimize bir bardak, bakraç cenaze şerefisine su bile döktürmediler” diyerek tepki göstermişti.

“Kasetlerini patlatalım” diye tehdit etti

Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu ise Cübbeli Ahmet’in iddialarına Youtube’da yayınladığı 4 saatlik video ile yanıt vererek, “Sen cenazeye su dökmeye gelsen Show TV’yle geleceksin. Seninle mi uğraşacaktık. Basit bir derse giriyorsun külliyede, Show TV orada” demişti. “Cübbeli Ahmet Mahmut’un ülkeler arası maceraları. Filmin kendisini daha piyasaya sürmedik. Bunlar daha fragman” diyen Ustaosmanoğlu, “Endonezya’dan başlayalım mı? Mısır, Lübnan, İran… Film ortaya çıktığında bütün şalterlerin atacak zaten. Erkeksen şeyhliğini ilan et. Çok meraklısın çünkü. İlan et de kasetlerini patlatalım. Hadi buyur” ifadelerini kullanmıştı.

Halk TV’den İsmail Saymaz’a konuşan Cübbeli Ahmet ise “Şeyhlik ilan etmeyeceğim, kaseti çıkarmayan melundur” dedi.

Yazının tamamı için tıklayınız.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER