A3 Haber

Ankara’da kadın cinayeti: Polisi dört defa arayıp “Eşim beni öldürecek” demiş

Ankara’da kadın cinayeti: Polisi dört defa arayıp “Eşim beni öldürecek” demiş

Ankara’da kadın cinayeti: Polisi dört defa arayıp “Eşim beni öldürecek” demiş
Ağustos 15
13:32 2022

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Funda Koyuncu’yu bıçaklayarak öldüren evli olduğu Recep Koyuncu için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi. İddianamede, Funda Koyuncu’nun olay günü kapısını kilitleyip, dört kez polisi aradığı, “Eşim beni öldürecek” diyerek yardım istediği ancak bu sırada 32 defa bıçaklandığı belirtildi.

Ankara’da evli olduğu erkek tarafından bıçaklanarak öldürülen kadının, olayın yaşandığı gün polisi 4 defa aradığı öğrenildi.

Olay, 8 Ocak’ta meydana geldi. Recep Koyuncu isimli erkek, bıçakla Funda Koyuncu’yu 32 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Polise teslim olan Koyuncu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Recep Koyuncu hakkında ‘eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianame düzenledi.

2020’de uzaklaştırma kararı aldırmış

Recep Koyuncu, iddianamede yer alan ifadesinde, kendisinin izinli olduğu günlerde çocuğunu annesine götürmek istediğini ama Funda Koyuncu’nun okula gitmesi için ısrar etmesi üzerine tartıştıklarını söyledi. Tartışma sonrası Koyuncu, mutfağa giderek ekmek bıçağını aldığını, geldiğinde ise Funda Koyuncu’nun odaya giderek, kapıyı kilitlediğini ve polisi aradığını duyduğunu, bunun üzerine de öldürdüğünü söyledi.

İddianamede, Funda Koyuncu’nun polisi dört defa aradığı ve “Eşim beni öldürecek, yardım edin” diye ihbarda bulunduğu belirtildi. Funda Koyuncu’nun bu sırada bıçaklandığı kaydedildi.

İddianamede ayrıca, Funda Koyuncu ile Recep Koyuncu’nun 2020 yılında da kıskançlık nedeniyle tartıştıkları ve Funda Koyuncu’nun evli olduğu erkek hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı yer aldı. (DHA)

İlgili haberler:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER