A3 Haber

26 gündür kayıptı: Sulama kanalında cesedi bulundu

26 gündür kayıptı: Sulama kanalında cesedi bulundu

26 gündür kayıptı: Sulama kanalında cesedi bulundu
Ağustos 19
13:18 2022

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde motosikletiyle evden çıktıktan sonra haber alınamayan 60 yaşındaki Edip Coşkun’un, 26 gün sonra sulama kanalında tüfekle vurulmuş cesedi bulundu.

Karapınar Mahallesi’nde yaşayan, evli, iki çocuk babası emekli çiftçi Edip Coşkun, 24 Temmuz günü motosikletiyle evden çıktı. Eve dönmeyen Coşkun’a ulaşamayan yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Jandarma, Coşkun’un bulunması için çalışma başlattı, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Arama çalışmaları sürerken, dün akşam jandarmaya, mahalledeki sulama kanalında bir motosiklet ve ayakkabı görüldüğü ihbarı yapıldı. Bölgeye giden ekibin yaptığı aramada Edip Coşkun’un cansız bedenine ulaşıldı. Yapılan incelemede Coşkun’un sırtından tüfekle vurulduğu belirlendi.

Edip Coşkun’un cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin morguna gönderildi.

Şüpheli gözaltında

Jandarma, bölgede güvenlik kamerası görüntülerinden ve telefon görüşmelerinden yola çıkarak Coşkun’un en son görüştüğü Karapınar mahallesi muhtarının oğlu Mustafa T.’yi gözaltına aldı. Mustafa T., sorgusunda suçunu itiraf edip, Coşkun’u aralarındaki para meselesi yüzünden çıkan tartışmada kendisine küfrettiği için öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Muhtar baba da gözaltında

Baba ile oğlunun jandarmadaki sorguları sürerken, Karapınar Mahallesi Kirpice mevkisindeki sulama kanalında, motosikletinin bulunduğu yerin 25 metre ilerisinde, kamyon şoförünün ihbarıyla cesedine ulaşılan Coşkun’un öldürülmesiyle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Bakkal olan Mustafa T.’nin, Kuyucak Pazarı’nda karşılaştığı Edip Coşkun’la kendisine daha önce borç olarak verdiği 11 bin lirayı istemesi üzerine tartıştıklarını, kendisine küfür ve hakaret etmesi nedeniyle sinirlenip, öldürdüğünü söylediği öğrenildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER