A3 Haber

İbrahim Tatlıses’in içinde olduğu araç şarampole yuvarlandı

İbrahim Tatlıses’in içinde olduğu araç şarampole yuvarlandı

İbrahim Tatlıses’in içinde olduğu araç şarampole yuvarlandı
Ağustos 25
11:39 2022

Şarkıcı İbrahim Tatlıses Bodrum’da kaza geçirdi. Araçta sıkışan Tatlıses’in çıkartıldığı belirtilirken sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde trafik kazası geçiren şarkıcı İbrahim Tatlıses, sıkıştığı araçtan çıkartıldı.

Sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses yaralandı.

Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses’i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İbrahim Tatlıses’in yanında kızı Dilan Çıtak’ın da olduğu öğrenildi.

Gelen bilgilere göre, Tatlıses’in sağlık durumu iyi.

Bilinci açık olan Tatlıses’in, “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

Kazanın detayları ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, İbrahim Tatlıses dahil altı kişinin yaralandığı kazanın detayları ortaya çıktı. Kapuz Caddesi’nden saat 10.50’de Ortakent yönüne giden Gültekin Gülsoy’un kullandığı 48 BZ 087 plakalı kamyonun, bölünmüş yola 60 metre kala yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp, savrulduktan sonra karşı şeride geçerek Uğur Yılmaz yönetimindeki 35 GH 063 plakalı ve İbrahim Tatlıses’in de bulunduğu minibüsle çarpıştığı öğrenildi. Çarpışmanın şiddetiyle Yılmaz’ın kullandığı minibüsün, arkadan gelen Mehmet Ali Timurhan’ın kullandığı 48 BD 731 plakalı otomobilin ön kısmına çarptığı, kamyon ve minibüsün uçuruma düştüğü belirtildi.

Kazada İbrahim Tatlıses, kamyon şoförü Gültekin Gülsoy, polis memuru Alper Arıcıoğlu’nun da aralarında bulunduğu altı kişi yaralandı. Diğer 3 yaralının kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Öte yandan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, kazada yaralanan İbrahim Tatlıses’i tedavi gördüğü Bodrum’daki özel hastanede ziyaret etti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER