A3 Haber

Erdoğan her zamanki gibi: Vatandaştan sabır istedi, “Avrupa’da marketlerin rafları boş” dedi

Erdoğan her zamanki gibi: Vatandaştan sabır istedi, “Avrupa’da marketlerin rafları boş” dedi

Erdoğan her zamanki gibi: Vatandaştan sabır istedi, “Avrupa’da marketlerin rafları boş” dedi
Ağustos 29
16:07 2022

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü Yılı Etkinliklerinde konuştu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kütahya’da 30 Ağustos Büyük Zafer’in 100’üncü Yılı Etkinlikleri ve Toplu Açılış Töreni’nde “Doğalgaz bulamıyorlar. Avrupa’da marketlerin rafları boş” dedi.

Erdoğan, Kütahya’da 30 Ağustos Büyük Zafer’in 100’üncü Yılı Etkinlikleri ve Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Türkiye’deki ekonomik krizle dünyadaki krizleri benzeten Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, iyileşme için sabır istedi ve Batı’nın durumunun daha kötü olduğunu savundu.

Kütahya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yılı etkinliklerine katılan Erdoğan, ülkedeki ekonomik krize değinerek, şunları söyledi: “Siz bakmayın Avrupa’sından Amerika’sına kadar tüm gelişmiş ülkelerin sanki böyle sorunları yokmuş gibi davrandığına. Onların başındaki kara bulutların taşıdığı felaket yağmurları, bizim yaşadıklarımızla mukayese bile edilmez, bak doğalgaz bulamıyorlar, marketlerin rafları Avrupa’da boş.”

Ekonomi politikalarının olumlu etkilerini yılbaşından sonra göreceklerini söyleyen Erdoğan, “Hep söylediğim gibi biraz sabır ve daha çok destek istiyorum” dedi

Tarım Kredi Kooperatifleriyle halka ürünleri ucuza satmaya başladıklarını savunan Erdoğan’ın bu uygulamanın artarak devam edeceğini söyledi: “1300 marketi süratle 3000’e çıkartacağız ve vatandaşım Tarım Kredi’den ucuz ürün almaya devam edecek.”

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

  • 2023’e hazır mıyız? Kapı kapı yeni bir fethe hazır mıyız?
  • Yunan ordusu dört günde tamamen dağılmış ve Türk kuvvetleri karşısında bozguna uğramıştır.
  • Büyük Taarruz öncesi, bugün olduğu gibi bu işin olmayacağını söyleyenler oldu ama bu işin kararlılıkla olduğunu herkes gördü.
  • Terörle mücadele Türkiye’nin sorunlarında ilk sıradaydı. Gabar’a Cudi’ye girdik mi?
  • Son dönemde milletimizin canını sıkan bazı sorunlar var ama tüm dünyanın da var. Bak doğalgaz bulamıyorlar, Avrupa’da marketlerin rafları boş.
  • İçerisinde bulunduğumuz asrı Türkiye yüzyılı haline getirmekte kararlıyız.
  • Açılan fabrikalarla Kütahya’da 1150 kişi çalışıyor, istihdam sorunu yok. Bir de utanmadan sıkılmadan diyorlar ki işsizlik var, ne işsizliği?

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER