A3 Haber

Erdoğan isim vermeden Gülşen’i hedef aldı: Milletimizin mukaddes değerlerine dil uzatanlar paçalarını kurtaramayacak

Erdoğan isim vermeden Gülşen’i hedef aldı: Milletimizin mukaddes değerlerine dil uzatanlar paçalarını kurtaramayacak

Erdoğan isim vermeden Gülşen’i hedef aldı: Milletimizin mukaddes değerlerine dil uzatanlar paçalarını kurtaramayacak
Ağustos 29
20:15 2022

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar’daki toplu açılış töreninde, “Bir de utanmadan, sıkılmadan diyorlar ki işsizlik var. Ne işsizliği ya? Yeter ki iş istesin vatandaş. İş çok” diye konuştu.

Erdoğan, bugün Kütahya’nın ardından Afyonkarahisar’da düzenlenen 30 Ağustos Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri ve Kütahya Toplu Açılış Töreni’ne katıldı.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

  • Hükümete geldiğimizde, iki asırdır altyapısı ihmal edilmiş, demokrasisi zayıf, siyasi ve askeri gücü sürekli törpülenmiş bir Türkiye devraldık. Hemen kolları sıvadık. Türkiye’nin asırlık altyapı eksiklerini 20 yılda tamamlayacak büyük bir kalkınma hamlesi başlattık.
  • Kalkınma hamlemizin önemi ve gücü, salgın dönemi ile onu takip eden küresel güvenlik ve ekonomik krizi sırasında çok iyi anlaşılmıştır. Gelişmiş ülkeler dahil tüm dünyanın dengeleri altüst olurken biz, hedeflerimize doğru yürüyüşümüze asla ara vermedik. Aynı şekilde demokraside de her kesimden vatandaşımızın hak ve özgürlük alanlarını genişleterek, sosyal gerilimlere ve terör örgütlerinin zemin bulmasına fırsat veren tüm çarpıklıkları ortadan kaldırdık.
  • Son dönemde milletimizin canını yakan bazı sıkıntılar var. Ama bu, dünyanın da sorunu. Siz bakmayın, Avrupa’sından Amerika’sına kadar tüm gelişmiş ülkelerin sanki sorunları yokmuş gibi davrandığına. Emin olun, onların başındaki kara bulutların taşıdığı felaket yağmurları, bizim yaşadıklarımızla mukayese edilemez. Doğalgaz bulamıyorlar. Şu anda marketlerin rafları, Avrupa’da boş. Şimdi biz, Tarım Kredi Kooperatifleri ile vatandaşımıza daha ucuza ürünlerimizi satmaya başladık ve bu artarak devam edecek.

İsim vermeden Gülşen’i hedef aldı

  • Milletimizin mukaddes değerlerine dil uzatanlar, kutsallarına hakaret edenler hem maşeri vicdanda hem hukuk önünde hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak
  • Son günlerde milletimizin en büyük gücü olan kardeşliğine yönelik provokasyonların imam hatip okullarımızı da hedef alacak boyuta ulaştığını görüyoruz. 2023 yaklaştıkça sandıktan çıkamayacaklarını anlayanlar, umutlarını raf ömrünü tamamlamış bayat senaryolara bağlamış durumdalar.

“Ne işsizliği ya, iş çok…”

Erdoğan’ın konuşmasının ardından açılışı yapılacak tesislere video konferans aracılığıyla bağlantı yapıldı. Erdoğan, Kütahya’daki Tulu Seramik Fabrikası’nın açılışı sırasında, “Kaç kişi çalışacak burada” diye sordu. Fabrikada bin 150 kişinin çalışacağı bilgisini alan Erdoğan, şöyle konuştu: “İngiltere, Almanya, İspanya’ya ihracat da var. Şu anda bin 150 kişi çalışıyor ama sayı daha da artacak. Yani burada, Kütahya’da istihdam sorunu yok. Bir de utanmadan, sıkılmadan diyorlar ki, işsizlik var. Ne işsizliği ya? Yeter ki iş istesin vatandaş. İş çok. Ama ne diyor, benim istediğim gibi iş yok.” 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER