A3 Haber

MHP seçim mitinglerine başlıyor: İlk miting 4 Eylül’de

MHP seçim mitinglerine başlıyor: İlk miting 4 Eylül’de

MHP seçim mitinglerine başlıyor: İlk miting 4 Eylül’de
Eylül 03
11:12 2022

MHP, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı mitinglerine 4 Eylül Pazar günü başlıyor. Miting hakkında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Sivas ilimizin merkez olacağı ilk miting, Sivas Kongresi’nin ruhuyla gerçekleştirilecektir” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP’nin “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” adlı mitinglerine 4 Eylül Pazar günü Sivas’ta yapacağını açıkladı.

Miting öncesinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın katılımıyla MHP Tokat İl Başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Seçim döneminin başladığını ifade eden MHP’li Yalçın, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net, temalı mitingler yapacağız. Bu mitinglerden ilkini bu pazar günü Sivas’ta Amasya, Tokat, Çorum, Yozgat il teşkilatlarımızın ve aziz vatandaşlarımızın katılımıyla yapacağız. Sivas ilimizin merkez olacağı ilk miting, Sivas Kongresi’nin ruhuyla gerçekleştirilecektir” dedi.

Türkiye’nin kazanımlarını kaybetmemesi gerektiğini kaydeden Yalçın, “MHP, seçimlere bütün imkanları ve zafer inancıyla hazırlanmaktadır. Türkiye’nin kazanımları ortada. Bu kazanımlarımızı kaybetmemek için mücadele edeceğiz. Adayımız belli. 2023 Haziran’ında Cumhur İttifakı ipi bir kez daha göğüsleyecek, bir sonraki küresel hedefler için milli iradeden onay alacaktır” diye konuştu.

Etiketler
Paylaş

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER