A3 Haber

Bahçeli’den ilk seçim mitingi: Hedefimiz Erdoğan’ın açık ara farkla seçilmesidir

Bahçeli’den ilk seçim mitingi: Hedefimiz Erdoğan’ın açık ara farkla seçilmesidir

Bahçeli’den ilk seçim mitingi: Hedefimiz Erdoğan’ın açık ara farkla seçilmesidir
Eylül 04
18:04 2022

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023’te yapılması planlanan seçimler için mitinglerine Sivas’ta başladı. Bahçeli, konuşmasında “Allah’ın izniyle Türkiye hedefe varacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz kendisinin açık ara farkla seçilmesidir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” isimli mitinglerine Sivas’ta başladı.

“Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla cumhurbaşkanı seçilmesidir” diyen Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

  • “Sivas’ta ‘Aday belli, karar net’ mitingimize katılan tüm kardeşlerimize şükranlarımı iletiyorum. Gözü olup görmeyen, kulağı olup duymayan, dili olup söylemeyenlere Cumhuriyet Meydanı en güzel cevabı veriyor. Allah sizden razı olsun. 2023 yılında yapılacak seçimlerin ilk açık hava toplantısını Sivas’ta yapıyor, kampanyayı buradan başlatıyoruz. 4 Eylül 1919’da Cumhuriyet’e giden yolun ilk adımı nasıl burada atılmışsa biz de benzer bir adım atıyor ve bu defa Cumhuriyetin 100’üncü yıldönümüne yürüyoruz. Yürüdükçe korkakları ürkütüyoruz.

“Türkiye ekonomisinin büyüdüğünü kabul edemiyorlar”

  • Ekonomiden şikayet ediyorlar. Battık bittik masalıyla avunuyorlar. Fakat Türkiye ekonomisinin büyüdüğünü itiraf edemiyorlar. Enflasyonla kıyasıya mücadeleyi ifade edemiyorlar. Türkiye’nin dengeli ve doğru politikalarla muhtemel sorunlardan en az etkilenen ülke olduğunu asla söyleyemiyorlar. Enflasyon canavarının mutlaka başı ezilecek. Fiyat istikrarı eninde sonunda sağlanacak.

“Saklayacak hiçbir şeyimiz yok”

  • 2023’e hazır mısınız? Zillete tokada var mısınız? Bu ‘evet’ler her şeye bedeldir. İradeniz önümüzü aydınlatıyor Sivas. 2023 yılında adayımız belli kararımız nettir. Birbirlerine kazık atıp dursunlar. Aday belirleyemeyenler düşmanlarından icazet arayışına koyulsunlar. Biz ne yapacağımızın, ne söyleyeceğimizin bilincindeyiz. Milletimize nasıl bir gelecek vadettiğimiz ortadadır. Gizleyecek, saklayacak hiçbir şeyimiz yok. Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkanlar bizimle olamaz. Terör örgütleriyle iç içe olanlar bizimle aşık atamaz. Türk ve İslam değerlerine şaşı bakanlar yanımıza bile yanaşamaz.

“Hedefimiz Erdoğan’ın açık ara farkla seçilmesi”

  • Cumhur İttifakı muzaffer geçmişimizi müstesna bir geleceğe taşımanın ileri atılan bayraktarıdır. Allah’ın izniyle Türkiye hedefe varacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz kendisinin açık ara farkla seçilmesi ve TBMM’de milletvekili sayısı olarak da çok güçlü bir MHP grubu ve Cumhur İttifakı’nın tecelli etmesidir.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER