A3 Haber

Erdoğan “müjdeledi”: TOKİ’den ev veya iş yeri alanlara yüzde 25 indirim

Erdoğan “müjdeledi”: TOKİ’den ev veya iş yeri alanlara yüzde 25 indirim

Erdoğan “müjdeledi”: TOKİ’den ev veya iş yeri alanlara yüzde 25 indirim
Eylül 22
16:42 2022

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerle gerçekleştirdiği söyleşide açıklamalarda bulundu.

Erdoğan açıklamasında, “TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şöyle devam etti:

  • “Tamamını kapatamayacaklar borcun yüzde 25’inden az olmamak şartıyla, yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim alabilecek. Geri ödeme taksitleri 2021 haziran sonuna kadar başlamış konut ve iş yeri alıcıları faydalanabilecek, 19 Ekim’e kadar sürecek.
  • İlk Evim İlk İşyerim Projesine başvurular 5 milyona yaklaştı, gençlerimiz projeyi ciddi manada sahiplendi. Gösterilen teveccüh devlete güveninin işareti.
  • (Rusya-Ukrayna esir takası) Türkiye diyaloğun ve diplomasinin gücüne inandığının neticesini şimdi bu rehine mübadelesiyle almış durumda.
  • (Mir kart) Alternatiflere çalışılıyor. İstanbul’da yarın ilgili arkadaşlarımı toplayacağım. Nihai kararımızı vereceğiz.”

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER