A3 Haber

İYİ Parti Uşak merkez ilçe yönetimi görevden alındı

İYİ Parti Uşak merkez ilçe yönetimi görevden alındı

İYİ Parti Uşak merkez ilçe yönetimi görevden alındı
Ekim 05
19:53 2022

İYİ Parti Uşak İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş ve yönetiminin görevden alındığı açıklandı.

Konuyla ilgili olarak İyi Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “04 Ekim 2022 tarihi itibariyle, İYİ Parti Genel İdare Kurulu’nun verdiği yetki ile Genel Başkan Meral Akşener tarafından İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş ve İlçe Yönetimi görevinden el çektirilmiştir” denildi.

Uşak Gündem’de yer alan habere göre geçen hafta, Türkiye genelinde il ve ilçe kongreleri yapılması kararı alan İyi Parti Genel Merkezi’nin Savaş’ı görevden alması Uşak Teşkilatında şok etkisi yarattı. Teşkilat; zaten kongre kararı alındığını, mevcut ilçe teşkilatının kongre için liste hazırlığı içerisinde olduğunu, bu kararın Türk siyaset tarihinde örneği olmadığını belirterek tepki gösterdiler.

Görevden alınan Uşak Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş, “Ben ve yönetimim kongre için merkez ilçe listelerini hazırlıyorduk. Henüz bana tebliği edilen bir şey yok. Ancak, genel merkezden görevden alındığımı öğrendim ve çok şaşırdım” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER