A3 Haber

Sivas’ta dehşet: Karı koca, evlerinde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu

Sivas’ta dehşet: Karı koca, evlerinde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu

Sivas’ta dehşet: Karı koca, evlerinde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu
Ekim 13
11:57 2022

Sivas’ta, merkeze bağlı Yavu köyünde 44 yaşındaki Süleyman ve 46 yaşındaki Sultan Önder çifti, evlerinin yatak odasında başlarından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu.

Olay, saat 09.00 sıralarında Yavu köyü Bahçeli mezrasında meydana geldi. Çiftçilikle uğraşan, iki çocuk sahibi Sultan ve Süleyman Önder çifti, müstakil evlerinin yatak odasında, başlarından tabancayla vurulmuş olarak bulundu.

Karı koca, evlerinde silahla vurulmuş olarak ölü bulundu

Çiftin iki çocuğundan 16 yaşındaki R.Ö., anne-babasının hareketsiz yattığını ekiplere bildirdi. İhbar üzerine eve jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayı duyarak gelen çiftin büyük oğlu 18 yaşındaki R.Ö. ise fenalaştı.

Süleyman ile Sultan Önder çiftinin cansız bedenleri, otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna konuldu.

Evdeki oğullarının ifadesi alındı

Çiftin Halil Rıfat Paşa Anadolu Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi küçük oğlu 16 yaşındaki R.Ö.’nün, ifadesinde; sabah evde olduğunu, odasında telefonu ile uğraştığını ve kulaklık taktığı için herhangi bir ses duymadığını söylediği öğrenildi. Eve gelen yakınlarının anne ile babasını sorması üzerine önce ahıra sonra yatak odasına girdiklerini belirten R.Ö.’nün, çifti başlarından tabanca ile vurulmuş gördüklerini söylediği belirtildi.

Öte yandan tabancanın, Süleyman Önder’in yanında bulunduğu belirtildi. Önder’in, eşini öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali değerlendiriliyor.

Çiftin arasında bilinen sorun olmadığı öğrenilirken soruşturma sürüyor. (DHA)

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER