A3 Haber

Yaşam Alanlarının Şık ve Fonksiyonel Tamamlayıcısı Orta Sehpa

Yaşam Alanlarının Şık ve Fonksiyonel Tamamlayıcısı Orta Sehpa

Yaşam Alanlarının Şık ve Fonksiyonel Tamamlayıcısı Orta Sehpa
Ekim 21
20:57 2022

Oturma odası ve salonların odak noktası olarak kullanılan orta sehpa modelleri; hem fonksiyonel hem de dekoratif eşyalardan biridir. Yaşam alanlarında yıllardır kullanılan bu eşyalar; iş yerlerinde de dekorasyonun tamamlayıcı unsuru olarak göze çarpar.

Orta sehpa modelleri tasarım ve kullanım kolaylığı açısından oldukça işlevsel mobilyalardır. Üzerine koyacağınız vazo, biblo veya şamdanlarla süsleyebileceğiniz salon orta sehpa modelleri odanızın dekorasyonuna ayrı bir hava katar. Kendinize veya misafirlerinize hazırladığınız lezzetli yiyecekler için servis masası olarak da kullanabileceğiniz modeller; iş yerlerinde daha çok bilgilendirici broşür ve dergiler için uygun bir alan oluşturur. Evler ve iş yerleri için modern ve klasik tarzda tasarlanan modelleri pratik kullanım imkanları ile de öne çıkar.

Ev Dekorasyonunun Ayrılmaz Parçası Orta Sehpa Modelleri

Orta sehpa modellerinin ev dekorasyonuna etkisi oldukça fazladır. Şık ve modern döşenmiş salonunuzda koltuk takımının önüne koyacağınız orta sehpa modelleri; tek renk olabileceği gibi birbiri ile uyumlu farklı renklerden de tasarlanabilir. Sehpa modellerinde sıklıkla kullanılan ceviz ve beyaz renkli tasarımlar dekorasyonunuzda istediğiniz uyumu tamamlayabilir. Sehpa tasarımlarında yer alan raf, çekmece, dolap gibi bölümler dergi, gazete ve kitaplarınız için uygun alan yaratır. Mermer görünümlü üst tabla ceviz rengi şeritlerle detaylandırılmış süslemeleri ile dikkat çeker. Dar alanlar için kullanışlı olan ve iç içe geçebilen 4 farklı bölümden oluşan sehpa modelleri de bulunur. Bir arada kullanıldığında büyük bir sehpa haline gelen tasarım; ayrılabilir parçaları ile tek tek kullanabileceğiniz servis sehpaları haline gelir. Bu tasarımlar farklı malzemelerden üretilir. Metal, ferforje, ahşap ve cam malzemeler farklı tasarımlar ile birleşerek üretiminde kullanılır. Cam orta sehpa modelleri şık ve estetik görünümleri ile evlerde ve işyerlerinde sıklıkla tercih edilir. Çay ve kahve servislerinin ayrılmaz parçası zigon sehpalar evinizde hayatınızı kolaylaştıran eşyalardan biridir. Üst üste konabilen zigon modeller; fonksiyonlu tasarımı ile ihtiyaçlarınıza hitap eder. Ahşap orta sehpa modelleri; şık ve sade dizaynları ile kullanıcıların tercih ettiği tasarımlardandır. Özellikle oturma odası ve salon gibi alanlarda kullanılan ahşap modeller diğer eşyalar ile hoş bir uyum sağlar. Tekerlekli orta sehpa modelleri içinde; üst tablasını çevirerek masa boyutuna getirebileceğiniz modeller yer alır. Bu modeller tekerlekleri sayesinde istediğiniz yere kolaylıkla taşınabilir.

Orta Sehpa Seçiminde Dikkat Etmeniz Gereken Unsurlar Nelerdir?

Eviniz veya iş yeriniz için seçeceğiniz modelinin tasarımı ve rengi kullandığınız diğer eşyalar ile uyum içinde olmalıdır. Birbiri uyumlu parçalar kullanmanız hem gözü yormaması hem de dekorasyon bütünlüğü için önemlidir. Aldığınız sehpanın daha kolay kullanılabilmesi için koltuk veya kanepenizin yüksekliğine uygun almanız gerekir. Dar alanlar için iç içe geçebilen veya açılıp kapanabilen modelleri tercih etmeniz salonunuzda veya odanızda size daha geniş yer bırakmasına yardımcı olur. Metal ayaklarla zenginleştirilmiş yuvarlak orta sehpa küçük saksı çiçekleri ve objeleriniz için ideal büyüklüktedir. Çocuklu ailelerin kenar ve köşeleri sivri olmayan modelleri seçmeleri çocuğun güvenliği için önemlidir. Ürünü satın almadan önce ihtiyaçlarınızı doğru belirlemeniz doğru modeli almanızı kolaylaştırır. Kendinden çantalı dekoratif tasarımlar ihtiyacınız olan depolama alanını size sağlar. Ürünün üretiminde kullanılan malzemenin kalitesi ve sağlamlığı ürünü uzun yıllar kullanabilmeniz için önemlidir.

Orta Sehpa Fiyatlarını Etkileyen Faktörler Nelerdir?

Orta sehpa modelleri ve fiyatları; üründe kullanılan malzemelere göre değiştiği gibi tasarımına göre de değişebilir. Açılıp kapanabilen tasarımlar diğerlerine göre daha farklı fiyat aralığında olabilir. Büyük modeller kullanılan malzemeye de bağlı olarak daha yüksek fiyatlarda satılabilir. Uygun malzemeli ürünleri uygun alanlarda kullanmanız gerekir. Mdf veya sunta malzemeden yapılmış modelleri bahçede kullanmanız sehpanın kullanım süresini azaltır. Farklı ihtiyaçları karşılayan, ev ve iş dekorasyonunda ortamın havasını değiştiren Koçtaş orta sehpa fiyatları ile her bütçeye uygun tasarımlar sunar. Siz de eviniz ve iş yeriniz için şık ve fonksiyonel modeller arasından beğendiğiniz ürünü seçip web sitesinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER