A3 Haber

İstanbul Ticaret Odası Başkanı’ndan seçim konuşması: Siyasi büyüğümüz Erdoğan’dır

İstanbul Ticaret Odası Başkanı’ndan seçim konuşması: Siyasi büyüğümüz Erdoğan’dır

İstanbul Ticaret Odası Başkanı’ndan seçim konuşması: Siyasi büyüğümüz Erdoğan’dır
Kasım 03
23:52 2022

İTO Başkanı Şekip Avdagiç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklediğini belirterek “Şu andaki siyasi büyüğümüz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır, biz onun politikalarını desteklemekle ilgili kendimizde sorumluluk hissediyoruz. Bundan sonra da seçilirsek bu konudaki duruşumuz da böyle olacaktır” dedi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç, İTO seçimleri kapsamında Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) dernek binasında yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiğini belirtti.

Avdagiç’in konuşması şöyle: “Burada hiç filtreli konuşmayacağım. Şu andaki siyasi büyüğümüz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır, biz onun politikalarını desteklemekle ilgili kendimizde sorumluluk hissediyoruz. Bu konuyu da açık açık söylüyoruz. Hiç de saklamıyoruz bunu. Ama, fakat, lakin demiyoruz. Bizim bir görevimiz de şu anda ülkenin bekası için çalışan Cumhur İttifakı var. AK Parti, MHP ve diğer partilerle oluşan bir yapı var. Bunlar şu an ülkenin bekası çok önemli bir süreç yürütüyorlar. Biraz belki şaşıracaksınız benim böyle söylememe ama bunu ifade etmekte beis görmüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve onun yürüttüğü politikalara destek verme konusunda kendimizi sorumlu hissediyoruz ve bu sorumluluğun gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da seçilirsek bu konudaki duruşumuz da böyle olacaktır.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER