A3 Haber

Kılıçdaroğlu: Araya adam koyuyorlar; ben çetelerle görüşmem!

Kılıçdaroğlu: Araya adam koyuyorlar; ben çetelerle görüşmem!

Kılıçdaroğlu: Araya adam koyuyorlar; ben çetelerle görüşmem!
Kasım 17
15:26 2022

“Beşli çete” olarak nitelendirdiği iktidar sayesinde kamu ihalelerinin abonesi olan şirketler hakkında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Araya adam koyuyorlar; ‘Acaba Kılıçdaroğlu bizle görüşür mü?’ Ben görüşmem çetelerle” dedi.

Kılıçdaroğlu, bugün Kilis’te partisine yeni katılan üyeler için düzenlenen törende konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

  • Uyuşturucu belasından Türkiye Cumhuriyeti kurtulmalı, gencecik evlatlarımız uyuşturucuya kurban gitmesin’ diyorsanız CHP’ye katılacaksınız. Göreceksiniz, Allah nasip eder iktidar olduğumuzda, uyuşturucu baronlarının tamamını Türkiye’den silip atacağım, mafyanın tamamını silip atacağım.
  • Hangi partiye oy verirse versin, nasıl düşünürse düşünsün, Türkiye coğrafyasının neresinde olursa olsun fakirliği, yoksulluğu bu topraklarda bitireceğiz.
  • Paramız pulumuz var. Türkiye, zengin bir ülke. Paralar beşli çeteye gidiyorsa hiç endişelenmeyin, o çetelerden paraları alacağım. Öyle yok, ‘Alamaz’ falan. Araya adam koyuyorlar, ‘Acaba Kılıçdaroğlu bizle görüşür mü?’ Ben görüşmem çetelerle. Ben, milletimle görüşürüm. Birlikten gücü doğuralım. Bir otoriter yönetimi değiştirip ülkemize huzuru, bereketi…
  • Sıcak, güzel komşuluk ilişkileri, sokaklarda gezerken birbirimize selam vermeyi, bunları bilmeyiz. Hasletlerimize geri dönmek zorundayız. Kavgadan artık bu milleti uzaklaştırmak zorundayız.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER