A3 Haber

Vali olan eşi görevden alınmıştı: AKP’li eski vekil makas değiştirdi

Vali olan eşi görevden alınmıştı: AKP’li eski vekil makas değiştirdi

Vali olan eşi görevden alınmıştı: AKP’li eski vekil makas değiştirdi
Aralık 05
13:54 2022

“ODTÜ kapatılsın” önerisiyle tanınan ve 2015-2018 arası AKP’den İzmir milletvekili yapılan Hüseyin Kocabıyık, “Bir siyasetçi yeraltı dünyasının liderlerini cezaevinden tahliye ettirdi. Sonra, onlardan birisi ana muhalefet partisinin liderini tehdit etti. Bir diğer kabadayı arkadaş ise, kendi durumunu savunan bir marketçiyi ölümle tehdit ediyor. Şimdi bu yeni Türkiye mi, eski Türkiye mi?” dedi.

A3 Haber Merkezi| Eski AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Gezi Davası kararını ve 2019 İstanbul seçimlerinin iptalini eleştiren paylaşımlar yapmasının ardından eşi Uşak Valisi Funda Kocabıyık, geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine alınmıştı.

“Attığım tweetle ilgisi yok”

Hüseyin Kocabıyık, eşi Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın İçişleri Bakanlığı emrine alınmasının yaptığı paylaşımla ilgili olmadığını düşündüğünü ifade ederek “Eşimin görevden alınması tamamen Sayın Bakanın ve Cumhurbaşkanının takdiridir. Benim attığım tweetlerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ankara’ya çekilmesi idari bir tasarruftur” şeklinde konuştu. Kocabıyık ayrıca, “Türkiye’de bugüne kadar değişim ve dönüşümleri yapan insan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye’nin yeni bir demokrasi hamlesi yapması gerekiyor. Bunu yapacak güç ve karizma da Cumhurbaşkanı’nda var”  demişti.

“Bu yeni Türkiye mi?”

Kocabıyık son olarak bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla dikkat çekti. Kocabıyık paylaşımında, “Bir siyasetçi yeraltı dünyasının liderlerini cezaevinden tahliye ettirdi. Sonra, onlardan birisi ana muhalefet partisinin liderini tehdit etti. Bir diğer kabadayı arkadaş ise, kendi durumunu savunan bir marketçiyi ölümle tehdit ediyor. Şimdi bu yeni Türkiye mi, eski Türkiye mi?” ifadelerini kullandı.

 

İlgili haberler

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER