A3 Haber

Almanya’da bir AVM’de rehine paniği: Bir kişi çevreye ateş açtı

Almanya’da bir AVM’de rehine paniği: Bir kişi çevreye ateş açtı

Almanya’da bir AVM’de rehine paniği: Bir kişi çevreye ateş açtı
Aralık 10
14:56 2022

Almanya’nın Dresden kentinde bir alışveriş merkezi ve çevresinde bir kişinin etrafa ateş açarak birkaç kişiyi rehin alması üzerine polis bölgeyi tahliye etti.

Almanya’nın Dresden kentinde bir alışveriş merkezi ve çevresinde rehine krizi yaşanıyor. Bir kişinin etrafa ateş açarak birkaç kişiyi rehin alması üzerine polis bölgeyi tahliye etti.

Emniyetten yapılan açıklamada, polisin alışveriş merkezi içinde ve çevresinde operasyon başlattığı belirtildi.

Bild gazetesi, silahlı bir erkeğin ateş açarak 70’lerindeki bir kadını öldürdüğünü aktardı. Saldırganın önce yerel bir radyoyu bastığı, daha sonra alışveriş merkezine kaçarak birkaç kişiyi rehin aldığı, bölgede büyük panik yaşandığını kaydedildi.

Yetkililer, halka bölgeden uzak durma çağrısı yaptı. Bölgedeki Noel pazarı da kapatıldı.

Almanya’da AVM’yi basıp iki kişiyi rehin alan saldırgan tutuklandı

Almanya’nın Dresden şehrinde annesini öldürdüğünden şüphelenilen 40 yaşındaki bir kişi, kaçtığı AVM’de iki kişiyi rehin aldı. Polis, şüphelinin tutuklandığını rehinelerin de kurtarıldığını açıkladı.

Almanya’nın Dresden kentinde 62 yaşındaki annesini öldürdüğünden şüphelenilen 40 yaşındaki bir kişi, önce Radio Dresden’in stüdyosunu bastı, ardından da Altmarkt-Galerie isimli bir alışveriş merkezine kaçarak iki kişiyi rehin aldı. Olayın ardından AVM ve etrafı polis tarafından boşaltıldı.

Dresden Polisi tarafından yapılan açıklamada saldırganın tutuklandığı, rehin adlığı iki kişinin de yara almadan kurtarıldığı ifade edildi..

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER