A3 Haber

CHP’de son dakika gelişmesi: Yarınki grup toplantısına Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu birlikte girecek

CHP’de son dakika gelişmesi: Yarınki grup toplantısına Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu birlikte girecek

CHP’de son dakika gelişmesi: Yarınki grup toplantısına Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu  birlikte girecek
Aralık 19
20:54 2022

Cumhurbaşkanı adaylığı nedeniyle soğukluk yaşadıkları iddia edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yarın yapılacak TBMM Grup toplantısına birlikte girecek.

Egeli Gazete’de yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezasından sonra CHP’de hızlı gelişmeler yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarğlu ile Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı nedeniyle karşı karşıya geldiği iddia edilmişti. Hatta Saraçhane Mitingi’nden Kılıçdaroğlu’nun haberinin olmadığı ileri sürülmüştü. Bu ortamda flaş bir gelişme yaşandığı belirtildi. Yarın ki CHP TBMM Grup Toplantısına Kıılçdaroğlu’nun İmamoğlu ile birlikte geleceği öğrenildi. İmamoğlu’nun CHP TBMM Grubu’nda konuşma yapması da bekleniyor.

Haber Türk Televizyonu Yayını’nı katılan Gazeteci Şükrü Küçükşahin bu bilgiyi vererek, “Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında gerginlik olduğu iddiaları doğru değil. Yarın Grup toplantısında ortaya çıkacak görüntü ile bu durum daha da iyi anlalıcak” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER