A3 Haber

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nun sözlerine ilişkin açıklama: Gurur duydum

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nun sözlerine ilişkin açıklama: Gurur duydum

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nun sözlerine ilişkin açıklama: Gurur duydum
Aralık 20
14:59 2022

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ekrem İmamoğlu ile baba-oğul ilişkisi gibiyiz. Kendisi CHP’nin evladı olduğu kadar benim de evladımdır. Ona sahip çıkmak boynumun borcudur” açıklamasına ilişkin, “Gurur duydum. Öyle duygularla yol arkadaşlığımız var” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik destek mesajına ilişkin “Gurur duydum” dedi.

İBB Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun davetiyle CHP TBMM Grup Toplantısı’na katıldı.

İmamoğlu, toplantı öncesi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

İki isim, Meclis’e birlikte gelirken, Kılıçdaroğlu kürsüde İmamoğlu’na destek mesajı verdi.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında, “Dikkatleri dağıtmak için cambaza bak oyunları oynadılar. Ama bun millet cambaz numarasını yemedi. Adalete de belediye başkanına da sahip çıktı. Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu bugün buradadır. Sizin bilmediğiniz ama bizi yakından tanıyanların iyi bildiği bir şeyi bu kürsüden sizlere ifade edeceğiz; ben Ekrem İmamoğlu ile baba-oğul ilişkisi gibiyiz. Kendisi CHP’nin evladı olduğu kadar benim de evladımdır. Ona sahip çıkmak boynumun borcudur” dedi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Şimdi yan kesici saraylara sesleniyorum, bu kantar sizi çekmez. Erdoğan’a da insanı olarak bir şey söylemek isterim, ihtiras doymak bilmeyen bir canavardır. İhtirasının esiri olma, kin kusma, öfke kusma. Adaletli adil olmaktan ayrılma. Sana öğretmediler mi adaletin, dürüstlüğün, kucaklaşmanın ne olduğunu? İhtirasına teslim olma. İhtirasına teslim oluyorsan ki oluyorsun süren doluyor. 4-5 ay sonra göreceksin.”

İBB Başkanı İmamoğlu, grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik sözleri sorulan İmamoğlu, “Gurur duydum. Öyle duygularla yol arkadaşlığımız var. Bu ilk kez değil, benim de dile getirdiğim bir şeydir. Genel Başkanımı dinlemek her yerde keyiflidir” ifadelerini kullandı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER