A3 Haber

Gazeteci Demirağ, Sinan Ateş’in katil zanlıları ile irtibatlı MHP milletvekilini açıkladı

Gazeteci Demirağ, Sinan Ateş’in katil zanlıları ile irtibatlı MHP milletvekilini açıkladı

Gazeteci Demirağ, Sinan Ateş’in katil zanlıları ile irtibatlı MHP milletvekilini açıkladı
Ocak 03
14:54 2023

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in katil zanlılarının ifadesinde, kendileriyle irtibatlı MHP milletvekilini ”Ülkü Ocakları genel başkanlığı yapmış, saçı olmayan, uzun boylu milletvekili” sözleriyle tanımladığını açıkladı.

Ankara’da motosikletli bir kişinin silahlı saldırısında öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Sinan Ateş’in ölümüyle ilgili tartışmalar sürüyor.

Ateş’in öldürülmesinin ardından MHP’den taziye mesajı yayınlamadı ve öne sürülen iddialarla ilgili açıklama yapılmadı. Saldırıya ilişkin MHP ve Ülkü Ocakları üç gündür sessizliğini korurken; dün Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül bir açıklama yayınladı.

Suikasta ilişkin MHP ve Ülkü Ocakları’na yönelik iftiralar atıldığı, karalama kampanyaları yürütüldüğü öne sürülen açıklamada “Olaylara karşı yorum yapanlara bakınız ki hiçbirinin ne MHP ile ne Ülkü Ocakları ile alakası kalmamış, Olayın iç yüzünü bilmeden MHP ve Ülkü Ocakları’nı suçlayanlar pişman olacak” denildi.

Halk TV’de yayınlanan bir programa katılan gazeteci Yavuz Selim Demirdağ, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’i öldüren zanlıların ifadesine ulaştığını ve suikastçılarla irtibata geçen MHP’li milletvekilinin kim olduğuna dair bilgi verdiğini açıkladı.

Demirdağ, “İki zanlıyı İstanbul’dan Ankara’ya çakarlı bir araba getirdi. Zanlı, bir MHP Milletvekiliyle görüştüklerini itiraf etti. Daha önce Ülkü Ocakları genel başkanlığı yapmış, zanlıların ifadesiyle saçı olmayan, uzun boylu milletvekili” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER