A3 Haber

İsmail Saymaz: Sinan Ateş öldürüldüğü gün yakın arkadaşına Külliye’den birilerinin geldiğini söylemiş

İsmail Saymaz: Sinan Ateş öldürüldüğü gün yakın arkadaşına Külliye’den birilerinin geldiğini söylemiş

İsmail Saymaz: Sinan Ateş öldürüldüğü gün yakın arkadaşına Külliye’den birilerinin geldiğini söylemiş
Ocak 03
13:29 2023

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, Ankara’da başından vurularak öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürüldüğü günün sabahında, yakın bir arkadaşına “Saat 10.30’da Külliye’den birilerinin geldiğini” söylediğini aktardı.

İsmail Saymaz “Sinan Ateş’in son iki haftası” başlıklı yazısında şunları kaydetti:

Ve öldürüldüğü gün.Sabah en yakın arkadaşını aradı.Saat 10.30’da “Külliye’den birilerinin” geldiğini söyledi.Ateş’in Külliye ile bağları vardı. Örneğin Devlet Denetleme Kurulu Genel Sekreteri Necdet Ada bu isimlerdendi. Ada, Ateş’in bürosunu ziyaret ediyordu. Ateş, cuma namazından sonra Adalet Bakanlığı’na giderek, bir arkadaşına “Hayırlı olsun”a gideceğini söyledi.Normalde namazı Çukurambar’da Sebahattin Yıldız Camisi’nde kılıyordu. Ancak bir önceki hafta Ateş, koruması Selman Bozkurt ile Ülkü Ocakları üyeleri tesadüfen karşılaştığı için o hafta camiyi değiştirdi. Namaz dönüşü saldırıya uğradı.

Saymaz yazısının devamında şunları kaydetti:

Bu suikast ihalesini veren kimdir? Sinan Ateş suikastı Mersin’in intikamı mıdır? Bu iki saldırı muhalif ülkücülere, gazetecilere, siyasetçilere ve sendikacılara yönelik önceki saldırılarla bağlantılı mı? Emir ve hiyerarşi içinde mi gerçekleşiyor? Suçluların yargı ve güvenlik bürokrasisinde ortakları var mı? AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun özel görüntülerinin yayınlanmasında bile Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şubeleri harekete geçerken… Sinan Ateş suikastına Cinayet Şubesi bakıyor. Neredeyse, dosya mahalle karakoluna havale edilecek!

Gazeteci Alican Uludağ, Sinan Ateş cinayeti soruşturmasının detaylarını paylaştı

Yeniçağ gazetesi yazarı: Sinan Ateş’in katillerinin kimliklerini öğrendim

Ahmet Davutoğlu: Sinan Ateş katledildi, ses yok

Mersin Ülkü Ocakları: Ülkücü hareket liderinin emrindedir; Bahçeli yorum yapmıyorsa bir bildiği vardır

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER