A3 Haber

Bahçeli’den Sinan Ateş açıklaması: “Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapıyorlar”

Bahçeli’den Sinan Ateş açıklaması: “Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapıyorlar”

Bahçeli’den Sinan Ateş açıklaması: “Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapıyorlar”
Ocak 10
11:32 2023

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • Bu yıl içinde yapılacak seçimler için vakit daraldıkça, zaman kısaldıkça hain proje elemanları, oyun uşakları birer birer deşifre olmaktadır. 2023 yılı bir turnusol kağıdı gibi her melaneti açığa çıkaracaktır.
  • Türkiye’nin önünü kesmek yükselişini durdurmak onca yatırımı ve hizmeti baltalamak amacıyla faal olanlar aynı kuyrukta sıraya girmiştir.
  • Seçime kadar her türlü provokasyon beklenmelidir. İğrenç oyunu görüyoruz, beşinci kol faaliyetini açıkça görüyoruz. Hamdolsun alayına birden Türk’ün gücünü göstereceğiz. Türk milletiyle uğraşmanın, MHP ile Cumhur ittifakına bulaşmanın ağır bedelini ödeteceğiz.
  • (Altılı masa toplantısı) Kriminal siyaset ittifakı yine aday belirleyememiştir. Yaklaşık 9.5 saat toplantı yapıp da cumhurbaşkanı adayını tespit edemeyen zillet partileri, bir bakıma iflas bayrağını çekmişlerdir. Ortak aday çıkarmak için altılı masadaki parti başkanları görüşmelere başlayacaklarmış. Peki bugüne kadar neleri konuştunuz?
  • 12 Şubat 2022’den bu tarafa toplanıp toplanıp dağılıyorlar, patırtı kütürtü çıkarmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Altılı masa ortak adayı şayet Cumhurbaşkanı olursa Türkiye’yi birlikte yöneteceklermiş bu nasıl bir hezimet nasıl boş bir kafadır.
  • (Ali Babacan’ın Türklük ifadesi) İngiliz muhipler cemiyetine üye Deva Partisi’ndeki zat, anayasanın 66. maddesini tartışmaya açma cüretinde bulunmuştur. Açıkladıkları eylem planı sömürgecilerin siparişidir. Bunlar bayraksızdır, bunlar milletsizdir, bunlar cibiliyetsizdir. Bunlar eline fırsat geçse emperyalizmin eline geçmesi an meselesidir. Çürük merdiven bulmuşlar dama çıkmaya çalışıyorlar. Bizim görüş açımızı kapatarak Türk’e kefen biçmek için kumpas planı yapıyorlar. Bölücülere, canilere hiçbir tavır gösteremezler. Cumhur ittifakı Türkiye’ye sahip çıkacaktır. Yorulmayacak, yolumuzdan dönmeyeceğiz.
  • (Sinan Ateş suikastı) Sabrın boyun eğmek değil mücadele etmek olduğunu cümle aleme göstereceğiz. Menfur bir cinayet üzerinden münafıklığın her türlü yüzünü sahneleyenler şunu bilsin ki tek bir ülküdaşımı ezdirmeyeceğim. Bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapanlara tekrar haykırıyorum ki; Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.
  • (Kılıçdaroğlu’na Sinan Ateş cevabı) Suskunluğumuz asaletimizdendir. Lakin bir lafa bakarız laf mı diye, bir de adama bakarız adam mı diye? Suskunluğumuz en güzel cevap. Sayın Kılıçdaroğlu, suskun değilim seviyesiz ithamlarınızı seyrederek gereken notlarımı aldım, alıyorum. Senin sağında solunda yanında yönünde konuşlanan teröristlerle ülkücü gençliği karıştırma. Azılı katillerin dümen sularına çoktan girmişsin.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER