A3 Haber

Erdoğan’dan Miçotakis’e: Bir yanlış yaparsan çılgın Türkler yürür, bunu bilesin…

Erdoğan’dan Miçotakis’e: Bir yanlış yaparsan çılgın Türkler yürür, bunu bilesin…

Erdoğan’dan Miçotakis’e: Bir yanlış yaparsan çılgın Türkler yürür, bunu bilesin…
Ocak 20
16:09 2023

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni’nde konuştu.

Erdoğan’ın açıklamasından satır başları şöyle:

  • Yasakları ve çocuklarımıza yönelik adaletsizlikleri bertaraf ederek, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirdik. Göreve geldiğimizde her 100 kızımızdan sadece 39’u ortaöğretime devam ediyorken, bugün 95’e yükseldi.
  • İnşallah 6 Şubat itibarıyla okul öncesi eğitimde yer alan tüm yavrularımıza yemek desteğinde bulunacağız.
  • Siyasetçi ve medyasıyla, yabancıların da yakında takip ettiği, The Economist bizimle ilgili bir şeyler söylemiş. Türkiye’nin kaderini onlar mı belirleyecek, benim milletim belirleyecek! Mehmetim Hüseyinim, Haticem, Ayşem belirleyecek. George kim, Helga kim? Onlar kendi ülkelerinin kaderini belirleyemiyor, millet sokakta aç, açık. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Fransa, İngiltere, Almanya öyle…
  • 2023’te hata yapma lüksümüz yok. Ülkemizin kavga ve kriz iklimine sürüklenmesine izin veremeyiz.
  • Dünyanın değişik yerlerine İHA’larımız, SİHA’larımız gidiyor. Daha neler neler gidecek… Artık güçlü bir Türkiye var. Yunanistan şöyle demiş bu böyle demiş. Tayfun diye bir füze üretti Atina’yı vurursa ne olacak diyorlar… Bizim Atina’yı vurmak gibi bir derdimiz yok yeter ki akıllı olun. Adaları silahlandırmaya kalkarsanız biz eli kolu bağlı mı duracağız? Bak Miçotakis, sağda solda konuşuyorsun, şunu bil, bir yanlış yapmaya kalkarsan çılgın Türkler yürür bunu bilesin! Akıllı uslu durursan, bizim seninle işimiz yok.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER