A3 Haber

Kılıçdaroğlu: Bu saatten sonra korkmamız gereken tek şey, korkunun kendisidir

Kılıçdaroğlu: Bu saatten sonra korkmamız gereken tek şey, korkunun kendisidir

Kılıçdaroğlu: Bu saatten sonra korkmamız gereken tek şey, korkunun kendisidir
Şubat 24
23:34 2023

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bu saatten sonra korkmamız gereken tek şey, korkunun kendisidir” notuyla videolu paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Bu akşam size birkaç konuda seslenme ihtiyacı duydum. Affınıza sığınarak, birkaç dakikanızı alacağım. Çok zor bir zaman sürecinden geçiyoruz. Ve hepimiz acımızı farklı şekillerde yaşıyoruz. Günlerdir depremi konuşuyoruz. Depremle yatıyoruz, depremle kalkıyoruz. Aklımız hep bölgede… Doğru düzgün uyuyamıyoruz. Boğazımızdan geçen her lokmanın vicdan azabını çekiyoruz… Lokma ya lokma… Saraylılar mütevazı lokmalarımızı boğazımıza dizdiler. İçimizde çok fazla acı biriktir. Bir insanın kaldıramayacağı kadar acı. Ancak ne zaman işler daha kötüye gidemez diye düşünsek, daha da kötüye gidebileceğini her yıl bize gösterdiler… Bugün kaybettiklerimiz için kederliyiz.

Ama açık konuşalım; sevdiklerimiz için de çok kaygılıyız. ‘Ya daha da kötüsü olursa’ diye düşünüp duruyoruz.. Evet, 84 milyonluk koca bir ülke, ruhsal olarak o enkazın altında kaldı. Bakın unutuyoruz ama günlerdir bu yaşadığımız felaketin yükünü küçük çocuklarımızın omuzlarına da yükledik. Anne babalarının düştüğü hali gördüler, onların çaresizliğini gördüler. Genç anne ve babalara sesleniyorum; biliyorum, çok zor… Başta yapamadık ama en azından bu saatten sonra çocuklarımızın yanında ne konuştuğumuza, ne izlediğimize dikkat etmemiz lazım ki onların taze zihinlerinde daha büyük yaralar açmayalım.

Peki bütün bunlar olurken, Saraylılar ve karanlık propaganda başkanlığı ne yaptı? Ben söyleyeyim; oturup seçim kampanyasını nasıl değiştireceğini düşündü. 20 yıldır deprem konusunda hiçbir şey yapmayan bu iktidar, insanlar molozlar altında can çekişirken, yine acılardan siyasi rant devşirmenin, yani yine seçim stratejisinin telaşına düştü.”

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER