A3 Haber

Erdoğan’dan “ittifak” açıklaması: 14 Mayıs destanını aramıza yeni katılacak dostlarımızla beraber yazacağız

Erdoğan’dan “ittifak” açıklaması: 14 Mayıs destanını aramıza yeni katılacak dostlarımızla beraber yazacağız

Erdoğan’dan “ittifak” açıklaması: 14 Mayıs destanını aramıza yeni katılacak dostlarımızla beraber yazacağız
Mart 11
17:57 2023

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, seçim kampanyalarını nasıl yürüteceklerini açıkladı, “14 Mayıs destanını aramıza yeni katılan ve katılacak dostlarımızla cumhur ittifakı olarak beraberce yazacağız” dedi.

Erdoğan, AKP il başkanları toplantısında video konferans yoluyla açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, şunları söyledi:

  • 14 Mayıs seçimlerinde de hem cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde zafere ulaşacağımızdan şüphe duymuyoruz. Amacımız ülkemizi demokrasi ve kalkınma yolunca elde ettiği kazanımları Türkiye yüzyılının girizgahı olarak yeni bir dönemin kapılarını açmak.
  • 14 Mayıs destanını bir süredir beraber yol yürüdüğümüz, aramıza yeni katılan ve katılacak dostlarımızla cumhur ittifakı olarak beraberce yazacağız.
  • Dün imzalayarak Resmi Gazete’de yayımladığımız seçimlerin yenilenmesi kararının ardından YSK seçim takvimini oluşturmaya başladı. Seçim kampanyamızı 11 ilde büyük yıkıma yol açan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yönelik hassasiyetle yöneteceğiz.
  • Kırkı çıkmadan genel merkezler önünde aday kutlaması yapanlar gibi kesinlikle olmayacağız. Müzikli mitingi ve klasik kampanya yöntemlerini kullanmayacağız. İnsanlarımızla yüz yüze hasbihal edecek, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Türkiye için hemen şimdi diyerek 20 yıllık eser ve hizmet altyapımızın üzerine bina edeceğimiz program ve projelerimizi anlatacağız.
  • Daha adil dünya için hemen şimdi diyerek umudunu bize bağlamış tüm mazlumların gür sesi olmayı sürdüreceğiz. Sosyal devlet için hemen şimdi diyerek kadın, genç, çocuk, yaşlı, engellilerimize hep yanlarında olduğumuzu gösterecek yeni adımlar atacağız. Hemen şimdi diyerek çalışanlarımıza, esnaflara, işletmecilerimize daha çok destek vereceğiz. Bu ülkenin her bir insanının hemen şimdi diyerek hak ettiği güçlü, güvenli, huzurlu, müreffeh Türkiye yolunda birlikte yürümeye çağıracağız.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER