A3 Haber

Gençlere TikTok’tan seslendi: Aldım, verdim, kabul ettim, oldu

Gençlere TikTok’tan seslendi: Aldım, verdim, kabul ettim, oldu

Gençlere TikTok’tan seslendi: Aldım, verdim, kabul ettim, oldu
Nisan 22
14:42 2023

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu TikTok üzerinden gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu “14 Mayıs akşamında ne yapacağınızı şimdiden iyi düşünün” diyerek seslendiği gençlere “Size söz veriyorum güzel ülkemize yine baharlar gelecek ve 14 Mayıs akşamında bu başarımızı hep beraber kutlayacağız. Hadi bakalım! Aldım, verdim, kabul ettim, oldu” ifadelerini kaydetti.

Kılıçdaroğlu, TikTok hesabı üzerinden gençlere seslenmeye devam ediyor. Son olarak hazırladığı “Erdoğan sayesinde” stickerları nedeniyle gözaltına alınan grafiker Mahir Akkoyun’un çalışmaları ile gıda fiyatlarına dikkat çeken Kılıçdaroğlu bu kez “seçim gecesi” temalı video çekti.

Kılıçdaroğlu son günlerde gençler arasında popüler olan “Aldım, verdim, kabul ettim, oldu” söylemini videosuna iliştirerek şu ifadeleri kaydetti:

“14 Mayıs akşamında ne yapacağınızı şimdiden iyi düşünün. Artık kamyonet kasasında gezerek kutlama mı yaparsınız yoksa hoparlörden son ses şarkılar açıp dans mı edersiniz orası size kalmış. Size söz veriyorum güzel ülkemize yine baharlar gelecek ve 14 Mayıs akşamında bu başarımızı hep beraber kutlayacağız. Hadi bakalım! Aldım, verdim, kabul ettim, oldu.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER