A3 Haber

Binali Yıldırım, “işgalci” sözünü savundu: Bu sefer ilave destek istiyoruz

Binali Yıldırım, “işgalci” sözünü savundu: Bu sefer ilave destek istiyoruz

Binali Yıldırım, “işgalci” sözünü savundu: Bu sefer ilave destek istiyoruz
Nisan 30
17:03 2023

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Sadece İstanbul’da 800 bin Sivaslı demek, Cumhurbaşkanı’nın rekor oyla seçilmesi demek. Her zaman destek verdiniz ama bu sefer ilave destek istiyoruz. Dedim ki, ‘Bu seçimler işgalcilere karşı istiklal mücadelesi verenlerin seçimi’. Sözümün arkasındayım” dedi.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Yüzyılı için Sivas Buluşması programına katıldı.

Yıldırım, İstanbul’da yaşayan Sivaslılara seslenerek, “Sadece İstanbul’da 800 bin Sivaslı demek, Cumhurbaşkanının rekor oyla seçilmesi demek. Gün bugündür. Her zaman destek verdiniz ama bu sefer ilave destek istiyoruz” dedi.

Yıldırım şöyle devam etti:

“Neden İstiyoruz? Neden istiyoruz ? Çünkü benim birkaç gündür yaptığım konuşmadan Millet İttifakı’nın paydaşları çok alınmışlar. Ne dedim ben? Dedim ki, “Bu seçimler işgalcilere karşı İstiklal mücadelesi verenlerin seçimidir’. Sözümün arkasındayım. Hatırlayın Millet İttifakı’nın adayı belli oldu. Kandil’de ABD’de terör örgütleri peşi peşine açıklamalar yaptılar.

Eğer dağda, FETÖ ve bölücü terör örgütü gece gündüz açıklama yapıyorsa, bu ülkeyi bölmeye çalışıyorsa, yüzyıl önceki İtilaf Kuvvetleri de aynı şeyi yapıyordu. Onlar da işgalciydi. Bugün terör örgütlerinin arkasında onlar var. Açık destek veriyorlar. İşgalci onlar. O halde soruyorum.Recep Tayyip Erdoğan’ı adam gibi adamı Türkiye sevdalısı liderimizi 14 Mayıs’ta rekor oyla Sivaslılar 13. Cumhurbaşkanı yapmaya hazır mı?”

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER